Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Брус Инканго близо дo договор с Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 09:40 / 27.08.2011Коментари (1)1527
©
Френското крило Брус Инканго е близо дo договор с Черноморец. 27-годишният футболист игра в закритата контрола на акулите срещу Несебър през седмицата. В нея обаче е оставил добри впечатления с изявите си. Точно затова Димитър Димитров ще иска да го провери в още един мач. Бургазлии планират нов спаринг, пак при закрити врати, във вторник. Все още обаче не са уточнили съперника си. В същото време Херо отстрани бразилеца Едемар, който също минаваше тестове в тима. Освен Инканго и Едемар с клуба тренират още двама чужденци, но от "Лазур" пазят имената им в тайна.

Без капитана си Радостин Кишишев ще излезе тимът на Черноморец срещу Берое. 37- годишният халф имаше проблеми с коляното и пропусна победата над Локомотив Пловдив (2:0). Тинката се възстановяваше в Англия, но вече се прибра в България. Въпреки това треньорското ръководство на акулите е решило да не рискува с пускането му в игра. Съществува минимална вероятност той все пак да попадне в групата за мача и да влезе само в краен случай. В негово отсъствие капитанската лента ще бъде на ръката на Траян Дянков, който ще си партнира в центъра на защитата с Николай Николов. Бекове ще са Фо-Поре и Венци Бонев, който успя да измести от титулярите Пламен Крумов.

Мястото на Кишишев в центъра на терена ще бъде заето от Паланков, който заедно с новоизлюпения национал Цонков ще има нелеката задача да неутрализира халфовата линия на старозагорци. По крилата ще нападат Жужу и Асис. Резерба срещу Берое ще остане таранът Венци Христов, като мястото му на върха на атаката ще бъде заето от Георги Андонов. От втора позиция пък ще атакува юношата на Левски Борислав Балджийски.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 4
30.08.2011
27.08.2011
25.08.2011
24.08.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: