Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нефтохимик с минимална победа в Добрич
Автор: Екип Burgas24.bg 20:38 / 27.08.2011Коментари (10)2534
© Burgas24.bg
Нефтохимик победи с минималното 1:0 като гост Добруджа в мач от третия кръг на Източната "Б" група. Единственият гол за "шейховете" вкара Петър Колев с глава през първата част. Бургазлии седяха по-добре на терена и заслужено се поздравиха с трите точки в тази среща.

Още в 5-ата минута Нафтата имаше прекрасна възможност за гол, но Стойко Сакалиев от два метра с глава не намери очертанията на вратата. В 30-ата минута отново Сакалиев имаше възможност да вкара от удобна позиция, но ударът му бе париран от стража на Добруджа. В 36-ата минута Петър Колев откри резултатd, засичайки центриране на Тодоров.

Още в самото начало на второто полувреме Петър Колев имаше чудесна възможност да вкара втория си гол в мача, но пропусна от няколко метра. В самия край на мача Сакалиев отправи красива задна ножица, но топката не намери очертанията на вратата. Това бе трети пореден мач на бургазлии без загуба в "Б" група.

Още по темата: общо новини по темата: 1
26.08.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
хубави думи за акулите от вас виждам в статията за нашия отбор.честита ви победа и от мен.
+8
 
 
Ако ще докрая 20 мача с по 1:0 да бием ,аз съм доволен - целта е "А" група ,а не красива игра - да се обиграят тая година ,а догодина с по-сериозна селекция може да си вдигнем нивото. А и се вижда ,че и уж атомното нападение на Ботев ,което вкара 100+ гола миналата година ,сега куца .Явно такъв е стила н а игра в Б
+6
 
 
Браво и на нафтата.Ако Ботев се разминат със "сигурното'' си първо място,ще е много добре.Че нещо,май,побързаха да слагат тигана...
+5
 
 
съгласен съм с deepwater. и аз в началото на сезона бях против назначаването на шулев за треньор на вратарите, но както виждате до тук за 3 мача не сме допуснали гол. до тук не мисля че може да имаме претенции към футболистите и ръководството. по-скоро те може да имат претенции към нас. 1-во по-сериозно гостуване, а ние отиваме с 30 човека агитка. слабо, много слабо!!!
+5
 
 
мачкай нафта мачкай! мачкай нафта мачкай! мачкай нафта мачкай!
+8
 
 
Е какво по хубаво от това - 7 точки от първите три мача! После Колев бил такъв, Костов бил онакъв, ама Сакалиев, Стойчев, Шулев, новия вратар, чичо му, леля му....Колеги, отборът дори не е загубил мач, а някои още след първия кръг започнаха да раздават правосъдие, не е хубаво това. Нека оставим ръководството и футболистите да си гледат работата. Поне досега не мисля, че имаме повод да недоволстваме. За красива и резултатна игра с тотална доминация все още не се дават точки, аз съм доволен и на по-постна продукция стига да е печеливша.
+3
 
 
ЧЕСТИТО МАШИНИ!!! ГАЗИМ! ЗА НАПРЕД ВСЕ ТАКА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: