Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нафтата приема Спартак Вн в Долно езерово
Автор: Екип Burgas24.bg 11:56 / 31.08.2011Коментари (8)2072
© Burgas24.bg
Отборът на Нефтохимик ще приеме Спартак Варна на стадион "Червено знаме" в квартал Долно езерово, в предстоящият четвърти кръг от Източната "Б" група, който е тази събота от 17 часа.

Както е известно стадиона бе в ремонт по-време на лятната пауза, в съответствие с изискванията на лицензионната комисия на БФС. Стадиона вече е готов и "шейховете" ще могат да приемат варненци у дома.

Бургазлии обаче няма да могат да приемат Ботев Пд на стадион "Червено знаме", тъй като зрителския интерес на този двубой е много голям и стадиона няма да може да събери всички фенове. Затова срещата между Нефтохимик и Ботев Пд ще се проведе на стадион "Градски" в Несебър.

Още по темата: общо новини по темата: 2
03.09.2011
01.09.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Все си мисля,че и ние феновете на Ботев трябва да направим нещо,та този мач да се играе на Лазур.Също и нашето ръководство не е зле да се намеси.Защо не и БФС?Има доста варианти.Успех и на двата отбора и догодина заедно в А група!Само БОТЕВ!!!
0
 
 
влакоспирач само едно нещо ще те попитам и по този начин и ще ти отговоря - защо вие не отидохте да се омилквате на дражев да ви върне стадиона??? даже и ще отговоря вместо теб - защото ви беше по-лесно да лижете задника на събев и да се насадите на нашия стадион. е*ахти наглярите. какво си тръгнал да ни даваш съвети бе нещастник. ти борил ли си се някога за справедливост? борил ли си се срещу неправдите сполетели отбора ти че даваш съвети бе? айде маршшшшш
0
 
 
Голямата част от феновете на Черноморец са "за" да играете на Лазур. Дом, храм, както и да му казвате, стадиона си е частна собственост на Събев и само той може да реши кючек ли, мочове ли ще се играят там и кой ще играе. Между вас и човека, който решава има сериозен проблем и ако не го решите, вие и той помежду си, всичко ще си продължи така, както е било 3 години, може да продължи и 30, дай Боже да ги има и Черноморец и Нефтохимик и тогава. Има 2 начина да се върнете по-рано на стадиона. Първия много лесен начин е някой ваш човек вади пачка и купува стадиона и сте готови. Другия начин, по-труден, но единствен според мен, е да обявите за враг на Нафтата всеки, който казва каквито и да е негативни неща за единствения човек, от който зависи завръщането ви, да започнете една политика на бързо затопляне на отношенията и след година или две не само мачовете с Ботев, ами всичко други мачове ще ги играете в града. Обаче това трябва да си го решите първо вие помежду си, трудно решение, почти невъзможно. Давам ви го само като идея ли, провокация ли, както искайте го разбирате. Амо смятате, че за доброто на Нафтата е да продължавате с псувните и клетвите към Събев, продължавайте.
+3
 
 
1 мач има през цялата ши**на година и ще опорочат и него. ПОНЕ с Ботев да сме на Лазур - да го напълним, да е празник , няма боища няма псувни - агитките се уважават ,отборите също - един европейски сблъсък - НЯМА ТАКЪВ ДРУГ в България , на който да отидат 15000 за шоуто ,а не толкова за резултата. Имате 2 седмици да дадете на Нефтохимик да играе там където трябва !!ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !!! Не бъдете жалки!
0
 
 
Обществеността в Бургас, Събев и всички отговорни за това Нефтохимик да не играе на своя стадион (в Града) - да го духат! Успех в събота, момчета!
+3
 
 
от много време се прави всичко за да не може нафтата да играе в бургас.това е гадно и подло-та именно този отбор и това име вдигна футбола в града!защо не им серазреши да играят на нефтохимик? какво от това и черноморец да е там? нима зелените са от долно езерово?
+1
 
 
Какво ?!? в Несебър ?!? Събеф как така още не се е спънал и паднал върху някой нож ;(
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: