Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
ПСФК "Черноморец-Бургас" и община Бургас стартираха мащабна спортна инициатива
Автор: Екип Burgas24.bg 16:23 / 14.10.2011Коментари (0)1068
©
На официална пресконференция днес беше даден старт на междуучилищен турнир по футбол за деца, родени през 2001 година. Инициативата е на ПСФК "Черноморец-Бургас" и община Бургас. На пресконференцията присъстваха кметът на град Бургас Димитър Николов, изпълнителеният директор на "Черноморец-Бургас" Пламен Киряков, капитанът на "акулите" от близкото минало Пламен Крумов, който заедно с шефа на съдиите в Бургас Георги Виделов са отговорни изцяло за провеждането на турнира. В брифинга участваха още шефът на дирекция спорт към община Бургас Веселина Деведжиева, старши експертът по физическо възпитание и спорт в регионалния инспекторат по образованието Павлина Алексиева и старши специалистът в дирекция образование и демографски въпроси Николай Станков.

В турнира ще участват 19 училища и над 300 деца. Тържественото откриване ще се състои на 20-ти октомври в спортен комплекс "Изгрев", където в последствие ще се провеждат всички мачове от надпреварата.

"Всичко се прави в името на нашите деца. Ще бъдат включени активно и всички наши футболисти, които ще могат да бъдат избирани от децата и да се вклочват в мачовете. Ще бъдат предвидени много награди, както и стимули за хората, които се ангажират с дейността около провеждането на срещите", коментира изпълнителният директор на ПСФК "Черноморец-Бургас" Пламен Киряков.

"Радвам се, че събитието се провежда в Бургас. Ще направим всичко, което зависи от нас за нормалното провеждане на тази кампания", сподели кметът Димитър Николов и пожела успех на начинанието.

"Надявам, че тази хубава инициатива ще се превърне в традиция за нашия град, защото спортът отдавна е доказал своето положително въздействие върху нашите деца, а и всички добри спортисти тръгват от училищата", добави бившия капитан на "акулите" Пламен Крумов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: