Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец Пм взе точка от визитата си на Ботев
Автор: Екип Burgas24.bg 16:36 / 19.11.2011Коментари (258)2011
Черноморец Поморие взе точка от визитата си на един от конкурентите си за влизане в "А" група Ботев, на стадион "Христо Ботев", завършвайки при резултат 1:1. Герой за поморийските "акули" се превърна резервата Андрей Атанасов вкарвайки гол шедьовър пет минути преди края на мача. 

Най-чистото положение през първите 45 минути бе пред вратата на "жълто черните", когато Галин Димов остана непокрит в наказателното поле, стреля по диагонала, но ударът му мина покрай дясната греда. Ботев също имаше две добри възможности за гол през първата част от статични положения, но пропуски направиха Емил Аргиров и Костадин Гаджалов, който му бе избита топката от голлинията от футболист на Черноморец. 

След почивката поморийци приеха изцяло играта в своята половина и само добрите намеси на стража им Славов запазиха мрежа си суха. Натиска от страна на Ботев не спря и четвърт час преди края на мача падна и така чакания гол от фенове на стадиона. След едно меле пред вратата на Черноморец, Ангел Рахов се оказа най-съобразителен в наказателното поле и с удара от няколко метра вкара за 1:0. Пет минути преди края на срещата резервата Андрей Атанасов вкара гол шедьовър за поморийци и накара феновете на стадиона да замълчат. Атанасов намери от воле една топка от около 30 метра и със силен шут я прати във вратата на Армен Амбарцумян за крайното 1:1.

Двубоят в Пловдив бе изгледан от старши-треньора на Черноморец Бургас - Димитър Димитров-Херо.
Още по темата: общо новини по темата: 3
18.11.2011
18.11.2011
17.11.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
циганиии що не си гледате борбата за евро турнирите? или проекта за ултра модерния ви стадион, че серете в нашите теми... Айде отивате да карате такситата, да крадете кабел че другата седмица няма да има парички за трибуна бесика ;)
-3
 
 
Следващият ви мач е със Любимец и ако не се смилят над смешното ви отборче ,изобщо не ви виждам .Добре че нямат никакви амбиции да влизат иначе ще ви скъсат г-за 4,5 гола не ви мърдат
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+7
 
 
Малшанса ни попречи да вземем победата, но не трябва да се отчайваме и всички мощно другата седбица в Любимец.
+9
 
 
Вълчовците да си гледат катуна и да не се намесват там където не им е работа!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Във втори мач виждаме желание у играчите да наложат волята си над противника, за съжаление отново познатия ни хаос в средата на терена и безсилие в атака.Явно усилията на поувехналия Сашо, младия Тошко не достигат- в отбрана малко по- стабилно, но неконцетрирано- отново едно, две положения и гол, не можем да спечелим мача! Но все пак си мисля, че проблема е в средата и в нападение, защото вкарваме твърде малко- това не е Ботев.Дано новото ръководство много трезво прецени нещата, защото много нови футболисти трудно ще се обиграят през зимната подготовка, пък и тези, които се спрягат за момента са резерви и не са играли.Трябват малко на брой качествени футболисти в нападение и в центъра- много трудна задача- дано Радуканов се справи- УСПЕХ МИЛЕНЕ!!!
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 20.11.2011 г.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: