Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Спартак Вн подкопаха амбициите на Нефтохимик за "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 16:57 / 20.11.2011Коментари (93)5766
© Burgas24.bg
Нефтохимик записа четвърта загуба в Източната "Б" след като загубиха с минималното 0:1 срещу Спартак Варна. Боян Илиев отбеляза единственото попадение в 62-ата минута пред 500 зрители на стадион "Спартак".

Двата отбора повече се надлъгваха, но по-хитри се оказаха домакините, които спечелиха трета победа от началото на сезона.

След тази загуба Нефтохимик заема 6-то място с актив от 19 точки и се отдалечиха на 5 точки от първия Черноморец Пм. Спартак е 9-ти с 10 точки.

Още по темата: общо новини по темата: 4
17.11.2011
17.11.2011
15.11.2011
15.11.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Скариди благодарете се че навлязоха интернет технологиите за да изразявате лишените си от разум мнения защото когато ни видите по улиците влизате в магазините за женски обувки от страх разглеждате женски обувки а тук лаете големи сте много сте отворени 8 пропаднали типа знаем ви по имена но някой ден бъдете сигурни че рано или късно той ще дойде ще се съберем ще ви оставим зъбите по асфалта и тогава аз пръв ще вляза тук и ще видя колко от вас ще пишат тук мъже треперещи от страх скрити в магазина за женски обувки комплексари насрами сложете си 3 4 паник бутона в мишата дупка другия път ще ви е**м!
+3
 
 
Наистина не ви разбирам "сините" - имате добър отбор, размазвате Локо София с 4-0, и вместо да се наслаждавате достойно на успеха, пак сте в темата за Нефтохимик и избивате комплекси. Преди време antony61 развиваше някакви теории за бохемския ви характер, но в тази тема поне окончателно му доказахте, че греши. Последно кой от тези е големият отбор: http://bgclubs.eu/teams/ChernomoretsBurgas(Burgas) ; http://bgclubs.eu/teams/Chernomorets(Burgas) ; http://bgclubs.eu/teams/Koneliano(German) ? А за това съм ви питал и преди и все се правите на интересни, http://www.bulgarian-football.com/bg/vpfg05-06/final.html , в най-долното класиране отбори 1 и 14, нещо печатна грешка ли е или отборът на Вселената се е издул гротескно преди да гръмне и кацне "у дома си" в Лазур ? Всичките пари на света не могат да ви купят класа (за феновете, футболистите ви си я имат в излишък), доказвате го с малоумията си в тази тема. "Нефтохимик" е един! "Черноморци" никнат като гъби - твърде вероятно е броят на отборите да превиши този на феновете им.
-1
 
 
Всичко е ясно. Строител (Камено) е отбора на Бургас
+3
 
 
айде спрете се бе нагли цаци. пишете си във вашата тема и се самонадъхвайте там. на нас няма кво да ни се пъните - знаем ви поименно цялата ви агитка паляк до паляк. клоуните на България. нас са ни признали всички и навсякъде където отидем имат респект от нас. а вие станахте единствената агитка в България която влезе в господари на ефира с мъртвешко тихата си подкрепа. от къде го вадите това самочувствие бе смешници. на какво отгоре. успехи ли имате, история ли имате, публика ли имате????
на 21.11.2011 г.
+3
 
 
Напалм за лъжливите сини утрепки.
+3
 
 
Проблема на Черноморец е ,че играе в синьо и се казва Черноморец. Ако му сменят името на Нефтохимик и екипите в зелено всичко си идва на мястото - стадиона си е в Лазур ,школата е от мазутчета , 'феновете' 98% от публиката са викали за Нефтохимик ,а сега просто им се гледа мач от А група и понеже няма как да викат за Разград и тем подобни , скачат при гол на Черноморец ,защото са от Бургас , иначе цял мач освен люпене на семки не може да се чуе. Това е жестоката истина и един ден тоя стадион пак ще е светъл и бял ,а не оакан в грозно синьо с акули с изражение на бавноразвиващи се
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Пичове,не се ядосвайте и не се хабете! Важно е класирането през май,а не през ноември.Черноморец вече трета година подред е все на върха по това време на годината,ама.....някой да си спомня някой евромач на ПСФК-то,или медал,или купа.....Тия песни вече ни омръзна да ги слушаме,той и Бала щеше шампиони да ги прави,чак и "адмирал" го изтипосаха,а пък ония шматаеоци в син екип "корсари" бяха....ама корсарите ги биха всички като маче у дувар през пролетта. Миналия декември Нефтохимик пак беше в 'девета глуха" на 13 точки от Ботев,ама ейго-на-пак сме с едно стъпало нагоре-Б група.Малко по малко дербито с шарана наближава,и те няма как да го избегнат.На тогава ще ви видим акули колко сте! И като "домакини" и като "гости" ние ще сме в сектор В. А да ви видим как ще ни закате в клетката?! Няма как да стане! На "Нефтохимик'(Лазур) НИЕ ВИНАГИ ЩЕ СМЕ СИ У ДОМА!!! Черноморец винаги ще е неканен гост,дори и когато на таблото първо пише неговото име...
+2
 
 
Какво се нервите :) Черноморец отдавна не съществува - малчуганите ги разбирам,защото не знаят миналото на Нефтохимик. А хора на години 30+ ,които са фенове на Черноморец ,просто са едни нещастници,които са били фенове на истинския Черноморец,закрит от Дражев и сега видяха ,че може отбор със сини екипи с име Черноморец да бие и да играе добре ,с треньори ,школа,стадион на един друг отбор и се кефят :) Това е като да си фен на Колчестър , да го закрият , да преименуват Тотнъм на Колчестър и да си им пръв фен и да твърдиш ,че това е отбора на града ти . Между другото аз подкрепям тоя Черноморец и как няма като отвънка е син , обаче отвътре е зелен и всички го знаят ;)
-5
 
 
за мазута к*р в г**а Ха ХА ХА много ме е кеф кат ги е*ат Кефффф
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: