Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нефтохимик с ценна победа над Сливен
Автор: Екип Burgas24.bg 17:37 / 27.11.2011Коментари (11)2767
© Burgas24.bg
Отборът на Нефтохимик достигна до ценна победа над един от конкурентите си за "А" група тим на Сливен, побеждавайки го с минималното 1:0. Победата не дойде толкоз лесно за "шейховете", който хвърлиха доста усилия за тази победа, която ги остави в играта за промоция.

Бургазлии напълно заслужено си спечелиха срещата, тъй като контролираха мача през по-голямата част от двубоя.

Попедното попадения за Нафтата вкара резервата Милен Христов в 83-ата минута на двубоя. Нападателят овладя една топка в наказателното поле след което излъга двама футболисти на "войводите" и с много красив удар разстреля стража на Сливен Караманов.

С тази победа "шейховете" изпревариха прекия си конкурент в класирането. Нафтата заема четвърта позиция с актив от 22 точки, докато Сливен падна на 6 място с две по-малко.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
страхотна победа и то постигната по най - сладкия начин - с гол накрая. върнахме им го на сливенските мангали по най-добрия начин. точно както те ни биха с гол в 80 и някоя минута. дано това което се чува за селекцията да е вярно. в идеална позиция сме пролетта да атакуваме първите 2 места. и март месец мощно да се изсипем в Пловдив ;)
+1
 
 
Чурката е великан! след гола се радваше като обезомял с феновете :D
+1
 
 
Добре, добре, що-годе се стегнахме второто полувреме и ударихме с любимото един на мъка. Ако сметките ми са точни в третият дял имаме домакинства на Добруджа, Спартак, Поморие, Доростол и Ботев, както и гостувания на Несебър, Любимец, Етър и Сливен. Забавно ще е :)
+2
 
 
Браво!Много важна победа,която ни приближи близо до лидерите,с очакваната селекция със сигурност ще сме по силни,много от сегашния състав си тръгват на полусезона,с тях толкова,просто доста играчи нямат нужната класа,радвам се че пак толкова точки събрахме,което ни отваря врати за втория полусезон,търпение братя,дано догодина да сме в А,аз лично вярвам на цялото ръководство че ще ни върне там кадето ни е мястото,в А група и в Бургас.Само Нафта
+1
 
 
Освен изключително красивия гол,друго хубаво почти нямаше.Но най-важното беше победата.От сравнително прилична позиция ще стартираме пролетта.Очаква се много добра селекция от това което се чува като имена.....но едно е '"се чува",друго е какво ще стане в действителност.Дано стане и с мерак да пътуват феновете за "Колежа" през февруари
+3
 
 
МАЧКАЙ НАФТА!!! с нетърпение чакам коментара на антони...голям съм му почитател :D
+6
 
 
Браво Нафта! Успех момчета! Догодина Ботев и Нефтохимик в "А" група. А в събота дружно да се почерпим с черноморски шаран!
+7
 
 
най-после победа над добър отбор,амин!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: