Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Висок наем отказа Нефтохимик от "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:11 / 08.03.2012Коментари (12)4085
© Burgas24.bg
Напразни останаха надеждите на феновете на Нефтохимик да се завърнат на "Лазур" за предстоящото дерби от 16-ия кръг в Източната "Б" група. Зелените посрещат лидера Любимец, но високият наем, искан от ръководството на Черноморец, се оказа бариера, спряла шефовете на клуба. Те вече се възползваха един път от предложеното домакинство за мача с БотевПд през септември миналата година, но сега твърдо са отказали.

Така срещата с Любимец ще се проведе на стадиона в Долно Езерово, но има вероятност следващото регионално дерби с Черноморец Пм да се проведе точно на "Лазур". Увеличават се шансовете Стойко Сакалиев да изведе Нефтохимик с капитанската лента срещу Любимец.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
много тъпо и недалновидно решение!дали е черноморец или нафтата,нали става дума за отбор на града?
+5
 
 
тия се помислиха за е*ахти и шефовете целия град трябва да ги моли.....заради тия техните номера ги намрази целия град....аи един път да се разкарат ...ще ни олекне.....погелажам победа на нашия отбор.....само нафта....
+3
 
 
Спокойствие моля,дано да влезем в А група,там със сигурност няма да играем в Д.Е,незнам за какви пари става дума,но в момента няма нужда от това,нека си доиграем сезона в Д.Е пък после да видим
+4
 
 
Висок наем отказа Нефтохимик от ст."Нефтохимик"
+4
 
 
Чудни "хора" са другарите Киряков и Събев - сякаш им прави кеф, че ги мразим и всячески се стремят да ни дават нови поводи. И в Долно Езерово, и в Несебър, и в Изцъкленци, пак ще подкрепим отборът наш любим - САМО НАФТА!
+6
 
 
Дано двата отбора се върнат там, където са играли до сега. А до тогава, нека Нафтата и те играят тук на същия стадион.
+5
 
 
Аз немога да разбера, защо не се съгласят дори и за висок наем! Слагаме 3 лв. вход и при 5 000 души., стават 15 000лв. А хората ще са повече, повярвайте ми! И ако всеки от агитката даде по 5 лв, ще станат още 3-4000лв. Кажете, колко толкова е този наем, че ми се ходи на село да гледам мач, моля ви!?
+8
 
 
много правилно от страна на нашите шефове. тука не става въпрос толкова за парите според мен, колкото че ако веднъж се съгласят на неговите условия, това значи че всеки път ще им извива ръцете. толкова ли ще забогатееш като сложиш 5000 лв повече наем бе мизерник. толкова ли са просто в черноморец че не могат да осъзнаят че ако пуснат Нефтохимик да играе на лазур, по този начин ще върнат бургазлии на стадиона. така и посещаемостта и на Нефтохимик и на черноморец ще се увеличи и вместо да спечелят 5000 повече ще спочелят много повече
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: