Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Приключи сезона за Стамен Ангелов и Георги Калоянов
Автор: Екип Burgas24.bg 14:43 / 12.04.2012Коментари (10)3400
© Burgas24.bg
Сезонът за двама футболисти на втородивизионния Нефтохимик (Бургас) приключи, съобщи за БТА спортният директор Костадин Джамбазов. Това са крилото Стамен Ангелов и полузащитникът Георги Калоянов.

"Така е, като играем на селски стадион. Това е травма, което не бива да се получава в професионалния футбол. Но някои неща са извън нас, ядосано заяви Джамбазов по повод контузията на Стамен Ангелов, който беше един от добрите играчи до момента през пролетта. Ангелов се контузи доста нелепо вчера в мача със Сливен, след като при единоборство падна в шахта край тъчлинията.

Днес му беше направен обстоен преглед и се оказа, че има счупена костица на глезена. Той ще прекара следващия месец в гипс, а едва след това ще започне леки раздвижвания. Няма яснота кога Ангелов ще започне пълноценни тренировки, но най-вероятно това ще стане през лятната подготовка.

Георги Калоянов пък направи операция от херния и едва вчера започна леки раздвижвания. Евентуалното му завръщане може да се очаква при добро стечение на обстоятелствата за последните 1-2 мача от сезона в Източната Б група. Вчера Нефтохимик завърши 0:0 на собствен терен със Сливен в среща от 21-ия кръг на Източната Б група. След кръга вчера Етър 1924 се откъсна на върха с 40 точки, с 4 пред 2-ия Нефтохимик.

В следващия кръг етърци гостуват на Ботев (Пловдив), а Нефтохимик имат регионално дерби с Поморие. "Проспахме първото полувреме срещу Сливен вчера. През втората част имаше един отбор на терена и това беше Нефтохимик. Ако бяхме вкарали един гол, мачът приключваше в наша полза, съжалява още спортният директор на шейховете.

Още по темата: общо новини по темата: 2
11.04.2012
09.04.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
жалко за момчето!и наистина е срамно отбор на бургас да играе в долно езерово-е, било квартал...хайде,но не е лазур,нали?и най-доброто е да се остави нафтата да влезе в А група,а не да се ядем един-друг ,било то фенове на нафтата или на черноморец!градът е бургас-имаме уникалния шанс да сме с 2 отбора в елита,всяка седмица да гледаме мачове, и да не повтаряме престъпленията на ивайло дражев,който съумя да 3 години да унищожи 3 отбора и стана кръстник на отбор със странното име чЕРНОМОРЕЦ-БУРГАС/СОФИЯ/???враждата и дискриминацията на който и да е отбор на бургас само ще доведе до лоши последици за футбола ни,а за контузиите на младите играчи не искам и да коментирам!
на 13.04.2012 г.
+1
 
 
Събев купи отборът ...Не стадионът . Не си ли го набихте в главите. Събев купи отборът и помня обещаният на "ПетроЛ" . Купи, Първи места, Евротурнири . А не Черноморец на стадион "нефтохимик" , хотелски комплекс на стадион "Черноморец". Да докараш Нефтохимик АД до Черноморец Поморие АД не е частна собственост , а финансово престъпление . Покрай всичкото това сливане на лицензи на нас ни изчезна школата , стадиона , футболистите и на всичко отговре изп. ви директор ни облече в розово.Никога не съм имал каквото и да е против Черноморец....докато не стана собственост на Събев. Така не се прави голям отбор . Ние няма да забравим. Не искаме помощта на Събев - той ни помогна достатъчно да останем в историята .Искаме общината да се намеси и вместо да разсрочва да почне принудителни изпълнение срещу стадиона. Като стане общински никой няма да се гаври с нас , с непосилни наеми за мач и да ни гаси осветлението в 90-та минута. Вие дори не осъзнавате какво чувстваме ние към този стадион , защото по поведението ви личи , че за вас няма значение къде играете . Е за нас има . Ние сме като в пустиня докато не сме си обратно в Лазур. А шефчето ви точно това иска. Да се изгубим в пустинята , за да може най-накрая да се напълни стадиона на мач на Черноморец. И не си набива в главата , че след всичко , което направи , ако Нефтохимик спре да съществува , ще започнем да гледаме женски баскетбол , вместо мъжки футбол в Бургас.
+3
 
 
Някой може ли да ми каже къде е Порточанов....????.....източи колкото можа Нефтохим...налапа се.. и накрая продаде стадиона на Събев...никой нормален Бургазлия няма нищо против да си играете на стадиона,амааааа нали се сещате..това вече е частна собственост..утре може да изгони и нас и бутне стадиона да си направи МОЛ примерно...докато не се съберем с вас на една маса да решим какво да правим,ще е така..ще ни мачкат цял живот.има една поговорка..ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА....стига сте ми писали тука кой щял да бие другия..третия петия..фланелки сваляте..голяма работа.давайте да говорим за нещо съществено.(естествено,че ще помогнем)..
+1
 
 
Събев е виновен за всичко и за това че играем на това жалко подобие на стадион дано да падне по улицата и да си разбие главата в някоя шахта!
+2
 
 
Джамбо, плащайте наема за Храма ! Задължително е след този мач!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: