Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец и Нефтохимик не се победиха в един луд мач в Поморие
Автор: Екип Burgas24.bg 19:39 / 21.04.2012Коментари (35)4720
© Burgas24.bg
Отборите на Черноморец Поморие и Нефтохимик не се победиха и завършиха 2:2 в луд мач от 22-ия кръг на Източната "Б" група.

"Шейховете" първи откриха резултата на стадион "Градски" в Поморие чрез Стойко Сакалиев. Нападателят бе точен от дузпа още в 9-ата минута, след игра с ръка на бранител на домакините. Радостта за бургазлии обаче бе за кратко и седем минути по-късно Живко Петков възстанови равенството. Нападателят се възползва от груба грешка на защитата и вратаря на Нафтата.

След почивката "зелените" отново започнаха много силно мача и в 70-ата минута Галин Димов отново изведе Нефтохимик напред с красив удар от границата на наказателното поле. В даденото от рефера продължение Христо Лемперов попари бургазлии, след като вкара от фаул и фиксира крайното 2:2.

Така с това равенство Нафтата се свлече на 3-то място с актив от 37 точки. Поморие е на 5-то с 33.
Още по темата: общо новини по темата: 4
20.04.2012
19.04.2012
17.04.2012
17.04.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.04.2012 г.
-1
 
 
Само победи със сърцата игра могат да донесат влизането на Ботев и Нефтохимик в А група. Пак казвам, нафта - хванете ли им цаката в тоя мач - биете ги от воле ! :) През пролетта са много жалък отбор! Айде, успех! :)
0
 
 
Изгледах вече и трите ни мача и с Нафтата и с Етър- от бургазлии лъха много повече на футбол!Само дето етърци са събрали доста опитни мастии и провокатори и играят антифутбол- даже и в къщи!Дано Какалов не играе срещу вас- тогава имате голям шанс!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.04.2012 г.
+1
 
 
Нафта, биете Етър и влизате! Това е. Друг изход нямате! Лимонадите са дантела и може да ги прегазите в Търново, повярвайте! Kindzadza, недей така - все пак се чуха и умни неща тук. Дано влезем двата отбора!
0
 
 
Никакъв респект за вас повече! Не сте желани в Пловдив! След всичката помия, която изписахте тук и в скапания ви форум!
+6
 
 
И аз това се чудя ама какво да коментирам. Събев ни е виновен, Ботев са ни виновни...Ние нека да бием всеки мач давидим как ще се класират Етър или Ботев. Разбирам съдиите да ни пречат мега мощно всеки мач (дано да не става това) ама не е така. Айде стива леки работи...
на 22.04.2012 г.
+6
 
 
Въй маняци , ако искате да прекръстим отбора на ФК "Ботев са виновни " . Аман от глупости . Начетох се на какви ли не. Събев, шарана, сега Ботев. Стига сме гледали в паничката на чуждите отбори. Или играем и бием или не играем и не бием. Ако ще почваме още от "В" да се оправдаваме с някой , незнам дали се сещате ама в "А" са и Левски и ЦСКА . Направо влезем ли - пей сърце. Няма смисъл да ходим на мачове - всеки ще ни е виновен. Момчетата съм ги гледал, гледам ги и продължавам да ги гледам. Получават точно толкова колкото заслужават за момента . Не играят зле , но не играят и добре. Не сме най-онеправданият отбор във българският футбол.
+2
 
 
Абе момченца миналият кръг като ни порязаха брутално във Варна(отменен чист гол и 100% дуспа) защо не писахте ,че БОТЕВ е подлярско отборче? И само за информация първият гол на Етър с червен картон за наш футболист е от засада така че гледайте си отбора!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
Тоя Неделчо Матушев - тоя ПОМЯР кво ги е надъхал . НЕЩАСТНИК що не играхтее така срещу Ботев бе смотаняк . Ти ли се праави наа голяям треньор бе мухльо . Да не видиш заплатаа още 200 години . стотинка да не вземаеш от Събев дано . Забрави някога да работиш за НЕФТОХИМИК ТАПАК СМОТАН . Завинаги оставаш наш враг. ПОМЯР
+1
 
 
Горе главите продължаваме борбата! САМО НАФТА!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: