Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Загуба в Етър отдалечи Нефтохимик от промоция в елита
Автор: Екип Burgas24.bg 20:52 / 12.05.2012Коментари (51)6958
© Burgas24.bg
Нефтохимик загуби с 1:3 гостуването си във Велико Търново от Етър и по този начин бургазлии са отдалечиха от промоция за "А" група след победа и на Ботев Пловдив в Любимец, която изведе пловдивчани на 2-ра позиция.

Срещата на стадион "Ивайло" започна равностойно, като и двата тима имаха по едно положение на Станкев и Сакалиев, но и двата пропуснаха да отбележат. В 20-ата минута Мартин Станкев бе изведен чудесно отдясно, напредна и бе съборен в наказателното поле и рефера без да се замисля посочи бялата точка. Зад топката застана Тодор Колев, който не сбърка за 1:0.

След гола Нефтохимик отговориха на няколко пъти и в 38-ата възстановиха чрез Васил Калоянов. Минути преди почивката "болярите" отново поведоха. Този път точен бе Христо Господинов.

През втората част гостите от Бургас не намериха сили да се върнат в мача. В 65-ата минута Станкев бе намерен отлично от Какалов и стреля в напречната греда, а върналата се топка бе посрещната Христо Господинов, който фиксира крайното 3:1.

Още по темата: общо новини по темата: 9
17.05.2012
14.05.2012
12.05.2012
11.05.2012
10.05.2012
09.05.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Еми момчета това е положението ,някой от горе не желае два бургаски тима в А гр.,както и да играе навън.Защо ли ,хъм можеби защото играят честно без подкупи и съдии през целия сезон.То се видя кои не могат без съдийски аванти,купени мачове,но смотаното БФС си затваря очите както винаги(ВЪН БОКЛУЦИТЕ)Без да обиждам никой дори и вашите приятели от Ботев доста често се възползват от тези привелегии(само за някои посочени от перуков)И мога със ръка на сърцето да твърдя,че този сезон и двата бургаски клуба играха мн.добър футбол.Разбира се има и греди,но няма начин,а при вас вс. опира до това дали ще ви пусна в А гр колкото и силно да играете ,то май беше решено отдавна Етър и Ботев.Ами това е пичове УСПЕХ на всички бургазлии.
+2
 
 
Живи и здрави, приятели.Успех и поздрави от Пловдив!
-4
 
 
Да защо да не предложа НЕДЕЛЧО МАТУШЕВ С ПОМОЩНИЦИ ТРЕНДАФИЛОВ ,Т.КИСЕЛИЧКОВ . А нещо напротив ли имате . Отворете си очите и разкарайте тези ЦАЦИ от отбора ни. С тези момчета които имаме и с треньорите които ви показах сега щяхме да сме на всенародни Бургаски празници . Да не ви припомням грандиозните треньорски грешки на Тренерския екип на ЦАЦИТЕ . Основната виня е ТЯХНА НЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ . ТАКА ЧЕ ЗАВИНАГИ НЕФТОХИМИК НО НЕ С ТЕЗИ СМЕШНИ ТРЕНЬОРИ . МАРШ ОТ НАШИЯ КЛУБ .
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.05.2012 г.
+6
 
 
Превърженици на Нефтохимик - има такива мачове, има такива години в развитието на всеки клуб! Аз лично знам, че вие можете повече и заслужавахте да се класирате за А група! Съдбата обаче, не винаги е благосклонна. Видяхме каква драма беше днес и в Англия. И ние и вие пропиляхме доста точки през тази година. Да не мислите, че ни е било лесно, когато направихме 1:1 с изпадащия Несебър в Пловдив? Нямаше сън дни наред, но не се сломихме от това, а продължавахме да подкрепяме отбора! Направете и вие така, за да дадете сили и увереност във футболистите ви. Аз съм сигурен, че ръководството ще вземат правилните решения, за да влезете догодина в първата ни лига. Горе главите и успех! За мен сте най-приятният като игра отбор и с най-симпатичната, всеотдайна и толерантна агитка!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 13.05.2012 г.
+6
 
 
Няма проблеми момчета , догодина така като гледам Ботев няма да са в "Б" . Да видим тогава кви ще са ни оправданията. Трима шарани дето се правят на псевдофенове на Нафтата успяха да насъскат бая народ срещу канарите защото ....Какво ? Купуват мачове ? Съдиите ги бутат ? Или защото не можахме да си спечелим мачовете срещу Етър и Несебър ? Влизане по вторият начин . Направо ме разсмивате с глупостите си .Всички сте толкова навътре кой съдия и журналист е купен , че човек не би могъл да очаква , че и от футбол ще разбирате.Това което правим в момента е да се излагаме. Няколко псевдоканари и няколко псевдомазута си правят гаргара по форумите и им се вързва толкова народ , че направо ми е чудно как се намериха толкова хора без мозък.Честито на Етър , Честито и на Ботев . И трите отбора заслужавахме промоция , но очевидно техните нерви издържаха по-дълго. Да се надявам , че ще се видим догодина в "А".Чеп за Шарана и Берое.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
браво момчета, не съм очаквал че ще сте толкова добри за 1-ва година в Б група. Успех, догодина бием си наред и влизаме. Благодаря и на ръководството само с една забележка ценете си хората - Трендафилов трябва да се върне при нас, той има какво да даде за отбора
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: