Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Лудогорец ще играе на "Лазур", ако се класира за групите на ШЛ
Автор: Екип Burgas24.bg 12:13 / 29.05.2012Коментари (17)4898
© Burgas24.bg
Ако стигне дo груповата фаза на Шампионската лига, каквато е и целта пред тима, Лудогорец ще приема съперниците си на стадион "Лазур" в Бургас.

Квалификациите обаче ще се играят в Разград. Така феновете все пак ще усетят от атмосферата на най-комерсиалния клубен турнир. За групите на Лига Европа обаче все още има надежда, че мачовете може да се играят на "Лудогорец арена".

Шампионът се събира за първа тренировка на 6 юни. Тимът ще проведе два подготвителни лагера - в Смолян и в Австрия. Съперниците за контролите трябва да станат ясни до дни.

Източник: "Тема Спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много тъжно за Бургас. Само НАФТА ОЛЕ.
0
 
 
Яко, а!?! Лудогорец изхвърли Черноморец от Европа, а сега ще играе на стадиона им!!! Следваща стъпка- купуване на стадиона и закриване на мижавият отбор ЧерноЛомец Бургас! ха-ха-ха
-1
 
 
Оооооо Черноморец Олеее Черноморец Олеееееее а мазута във "В"и няма връщанееее Олееееее Черноморец Олееееееее а мазута във "В" и няма връщане Олееее.Бургас е син !!!!! До всички странджански,ямболски и сливенски Нерези,който през последните 10-15 години се преселиха в Бургас да живеят и си препознаха селското мирезливо отборче.Бургас = Черноморец ! Черноморец = Бургас ! Бургас е син! Всичко друго е помия, лъжи и измислици на болни хора
+1
 
 
взеха се много насериозно тез от разград , не че не играят зле но нещо се размечтаха много!!! давам им най-много 4 мача в евротурнирите както и на останалите 3 отбора....жалко че черноморец се издъниха точно накрая и за нафтата че малко не им стигна за бараж поне догодина дано да успеят и след година да гледаме бургаско дерби .
+1
 
 
Тея селяни ще играят на нашия стадион а ние неможем да играем там поредната гавра защо не играят на стадион черноморец в комлука? к*р ЗА черноморец два за община Бургас!
+10
 
 
Това е положението, разни отборчета на разни батковци и чичковци със съмнително придобити финансови ресурси се скъсаха да играят в Бургас. То не беше Литекс, Локо Пловдив, сега и тези от новото "добрутро". Допуснахме един събев да съсипе футбола в града ни.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: