Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик се разпада - ще играе в "Б" група с юноши
Автор: Екип Burgas24.bg 15:34 / 30.05.2012Коментари (18)6296
© Burgas24.bg
На среща с футболистите и треньорите, двамата мажоритарни собственици на Нефтохимик (Бургас) Николай Филипов и Валентин Каравълчев обявиха, че се отказват от инвестцията си в клуба. Вече няколко дни вървят такива слухове в морския град, но днес футболисти и треньори научиха подробностите. Двамата обаче ще продължат да издържат Детско-юношеската школа, което означава, че ще поемат заплатите на треньорите в нея, както и ще плащат разноските по екипировка и такси за участие на малките нефтохимици.

Бизнесмените са упълномощили изпълнителния директор Благомир Митрев да преговаря с потенциални инвеститори за Нефтохимик, а също така и да управлява клуба до намирането на нови спонсори. В същото време стана ясно, че всички договори на треньорите и хората от щаба, както и на футболистите, ще бъдат прекратени по взаимно съгласие. Някои от играчите могат все пак да останат в клуба, но вече ще се предложат и подпишат нови договори със значително занижени условия.

Нефтохимик ще продължи да играе в "Б" група, вероятно с доста подмладен състав. Позитивната новина е, че "зелените" от Бургас нямат нито 1 лев задължения нито към играчи, нито към институции. Първата тренировка за новия сезон е насрочена на 27-и юни.

Досегашните спонсори Филипов и Каравълчев заявиха, че се отказват заради липса на подкрепа от други компании в града, недостатъчно разбиране от страна на общината, както и заради забавения проект за изграждане на собствена спортна база.

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 54
01.10.2012
27.09.2012
20.09.2012
11.09.2012
11.08.2012
10.08.2012
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ С НАС, ЕДИН ПЪТ ГО КАЗАХ, И ПАК ВИ ГО КАЗВАМ.
-1
 
 
Ти пък къде се буташ бе,пън пловдивски?!И какъв е този отбор ''Ботев"?ТО си беше"Тракия".И то много годинки,нещо не си спомням ''верните'' фенове да са имали нещо против.Не е ли редно рафинерията,да дава пари за Hефтoхимик?От какъв зор,ще спонсорират правешки ,баскетболен отбор?
-3
 
 
Густо майна! Хич няма да ги жаля. Та те бяха готови да ни забият нож в гърба! От тук насетне за нито един отбор освен Ботев не ми пука. Който иска да се разпада. Време е да останат само отборите с традиция. Селските отбори на село!
0
 
 
Споко бе....на есен с песен мачкаме всички...:)..Добрите новини пристигнаха снощи.колегите от синия отбор да се позамислят и да действат, щото става късно вече..колегата го е писал по-надолу.и предлагам от началото на сезона да ни викате "ФЕНИКСИТЕ"
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 31.05.2012 г.
+5
 
 
Стига бе!!!Това не може да е истина!Не ми го побира главата!!!Ботев,Нафтата,Спартак Варна,Етър-това са клубове с традиции и история и трябва да са в А група а то ... е не е чесно мама му стара!!!!
+3
 
 
Аз съм сигурен във феновете на Нафтата! Този отбор няма как да умре ей така. Говорете с кмета, ако трябва спете в общината, пишете на най-големите бизнесмени в Бургас и страната. Този отбор трябва да живеее! Хайде не се предавайте!
0
 
 
Еми нормално, то в БГ това е всекидневие. Няма ли някой богат фен да го вземе тоя отбор бе???
0
 
 
между другото..за мен е по-по добре с юношите отколкото с ветераните...отдолу са нахъсани момчетата за игра и мисля,че ще е по-добре.Другото първенство няма кои да ви спре...УСПЕХ.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: