Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Емил Велев: Съдиите ни тровят нервите
Автор: Екип Burgas24.bg 08:28 / 02.09.2012Коментари (26)1162
© Burgas24.bg
"Ако бяхме победили, щеше да е заслужено, направихме 3-4 фрапантни пропуска. Спокоен съм вече", коментира наставникът на Локо Пд Емил Велев след равенството в Бургас.

"Съдиите ни тровят нервите. Казах му, че няма фаул, бях си в зоната, а той ме изгони", каза още той.

"Играхме агресивно, но не успяхме да вкараме нов гол, затова завършихме наравно. Искахме да победим, не мога да кажа дали сме били нервни, по-скоро агресивни и мотивирани", добави Кокала.

"Две контроли ще направим сега в паузата, готвим се за мача с Миньор", завърши Емил Велев.

Още по темата: общо новини по темата: 9
02.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
31.08.2012
30.08.2012
30.08.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Йоро, мамин синко, като ти знае оаканата жълта папагалска уста, че на Локото резултатът е тото, я ми кажи тогава защо Монтана са се били в съблекалнята на полувремето, а пиленце златно? Някакви предположения имаш ли?
+2
 
 
Подсьзнателно всички Ботевисти се интересуват живо от всичко свьрзано с отбора на Локомотив,което го прави най-интерестния Пловдивски клуб, иньче би ли някой ми отговорил какво тьрсят техните почитатели по нашите форуми,коментирайки под статиите посветени на нашия клуб? Благодарим ви за признанието жьлти папагали,но ние си знаем,че сме на по-високо ниво от вас.Не сьм и не вьзнамерявам никога да коментирам под ваша статия,дори тя да ви критикува или вьзхвалява.Вашите проблеми не ме ИНТЕРИСУВАТ, но ви желая изкренно успех в пьрвенството. На нашите фенове ще пожелая само още малко тьрпение.Всичко ще си дойде на мястото.
-1
 
 
Черно-белите мърши нещо много се превъзбудиха от един тото резултат.
+7
 
 
Най-добрия треньор за Локомотив! Когато го сравняваме с Едо трябва да имаме предвид при какви собственици и отбори са били. Фен съм на Едо, но той първи напусна потъващия тогава кораб, а Велев остана и прави магии при възможно най-лошото ръководство
-1
 
 
Браво Кокал! Продължавай с хиксовете, според аграрите това е добре - нямате загуба. Важното е фишовете да излизат, ти знаеш най-добре.
-2
 
 
Локо след промените тръгва отдолу, но с раздаване на играчите и воля за победа ще върви само нагоре! Пътят на Локо е напред и нагоре! Докато прехвалената селекция на жълтите вече показа потенциала си, постигна някакви първоначални успехи и оттук-нататък движението и ще бъде в посока надолу! Потенциалът на Феро като треньор е скромен, липсват му и морално-волеви качества, каквито има Кокала! На някои от жълтите "звезди" много им се вирнаха носовете и ще пестят и искат да играят в големи отбори, колективът ще се разпадне! Накрая нещата ще си дойдат по местата - един посредствен Ботев и божествен Локомотив!
+6
 
 
Един от най добрите тренери които е имал ЛОКОМОТИВ. Знае към кого и как да подходи. БРАВО ЕМО!!!
+4
 
 
Браво Емо голям голям от нищо нещо Браво доказа се показа какво можеш и показа че си мьжкар вьпреки че ти отнеха най силните играчи.
-3
 
 
Кокъл вие ся вече станахте и малко отборче или още сте сбирщайн команда от пристигнали отблизо и далеч ментета?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: