Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик благодари на феновете за подкрепата във Варна
Автор: Екип Burgas24.bg 14:54 / 27.09.2012Коментари (3)1626
© neftochimic.com
На традиционната си пресконференция днес треньорът на Нефтохимик започна с благодарност към феновете, които създадоха неповторима атмосфера при гостуването на отбора във Варна.

Наставникът на шейховете изрази надежда, че с такава подкрепа футболистите ще имат по-голямо самочувствие на терена и ще дават всичко от себе си за победата. Това е и целта във всеки мач на отбора - каза още Ненов.

По повод предстоящото домакинство с отбора на Любимец на стадион Лазур, Ненов изрази надежда, че ще се получи добър мач, в който отбора на Нефтохимик ще излезе победител. Двата състава се познават много добре, играха и две контроли в подготвителния период, така че изненади са малко вероятни.

От отбора на нафтата за мача в неделя ще отсъства по всяка вероятност Галин Димов, който не тренира няколко дни поради мускулна травма. От днес той ще възобнови тренировки, но няма да се рискува с включването му в игра на всяка цена. Треньорът отново потвърди намерението си в предстоящия мач да участват тези, които са се влагали най-много в тренировките през седмицата. В контролата със Созопол той експериментира с някои размествания по постове и линии в отбора и до мача в неделя ще работи по тези промени.

На пресконференцията присъства и един от вратарите в отбора Цветан Димитров. Юношата на Левски играе все по-сигурно в рамките на вратата и намира място в титулярния състав, въпреки че бе привлечен в средата на подготовката. Той имаше няколко решителни намеси през първото полувреме на двубоя във Варна, когато предотврати сериозни опасности пред вратата си.

Димитров изрази увереност в победата в неделя, като и той очаква един труден двубой с опитния тим на Любимец. Вратарят се чувства добре в новия си отбор, където премина от Калиакра. Според него за футболистите няма значение срещу кого играят, важното е във всеки мач да се раздават, да са максимално концентрирани и да се борят за победата до последния съдийски сигнал. Вратарят се чувства добре и тренира пълноценно, въпреки няколкото по-остри сблъсъка с играчи на Спартак Варна.

Още по темата: общо новини по темата: 6
18.11.2012
01.10.2012
30.09.2012
26.09.2012
26.09.2012
26.09.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Утре часът и мястото на срещата са известни ;)
+1
 
 
Благодарим Нако! Успех и на вас срещу скиорите от Гоце Делчев
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.09.2012 г.
+2
 
 
Само така, момчета! Клуб се обича и подкрепя! А в неделя - разцепете кауните не на две, а на четири! Успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: