Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Марица падна от Нафтекс в Баня
Автор: Екип Burgas24.bg 10:01 / 21.02.2008Коментари (0)785
Марица загуби от Нафтекс с 1:2 в контролна среща, играна днес в град Баня. В слънчево време и подходящ за игра терен двата отбора изнесоха добра продукция за отбори от "Б" група. И пловдивчани, и бургазлии излезнаха с титулярните си състави. Играта бе равностойна, като нападателите на двата отбора често имаха шансове за отбелязване, но нямаха успех в завършващата фаза.

Първото попадение отбеляза Лемперов от Нафтекс, който се възползва от грешка в защитата на Марица. След пробив отляво и неразбирателство в защитата нападателят на бургазлии остана на празна врата и вкара с глава за 1:0.

Десетина минути по-късно завърналият се в Марица Емил Стоев - Бадема изравни резултата. След добър извеждащ пас Стоев остана сам срещу вратаря на Нафтекс, който парира първия удар на нападателя, но не успя да спаси добавката с глава.

До края на полувремето и двата отбора си размениха по няколко добри възможности, като не липсваха и по-здрави сблъсъци и пререкания между футболистите. Васил Стефанов дори получи жълт картон за реплика към съдията. През втората част отново и двата отбора имаха възможности да отбележат, но с успеха се поздравиха футболистите на Нафтекс, които успяха да отбележат един гол.

В срещата не взеха участие Владимир Байрев, Пламен Коларов и Благовест Трънчев, които са с леки контузии. Двубоят бе изгледан от старши-треньора на Ботев Тенчо Тенев, както и "канарчетата" Георги Христов и Георги Какалов. Марица ще продължат подготовката си в Баня до 2 февруари, когато ще се приберат за няколко дни в Пловдив, след което отново заминават в курортния комплекс.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: