Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Димчо Ненов: Отиваме в Каварна за победа
Автор: Екип Burgas24.bg 09:08 / 09.11.2012Коментари (0)1200
© neftochimic.com
Наставникът на Нефтохимик Димчо Ненов и халфът Галин Димов се срещнаха с журналисти на редовния брифинг, който Нефтохимик организира преди всеки мач от първенството на страната. Според старши треньора на шейховете, отборът показва добри игри, които помагат на играчите да добият по-голямо самочувствие на терена. Това е било проблем в първите няколко кръга, но с всеки изминал мач отборът играе все по-уверено и резултатите го показват.

Въпреки това Ненов смята, че е много рано да се правят сметки и планове за по-далечно бъдеще. Предстои мач с Калиакра, един отбор с опит и добри футболисти, отбор който не заема според треньора подобаващо място в групата.
-Отиваме в Каварна с мисъл за победа. Имаме качествени играчи и ще се надиграваме с Калиакра на терена. Нефтохимик излиза за победа във всеки мач. Така ще бъде и в предстоящия двубой - заяви Ненов.

Запитан как ще коментира назначението на новия спортен директор Пламен Николов, Ненов бе категоричен, че той е човек с опит, който ще помогне и допринесе с работата си да се постигне целта, а именно завръщане в групата на майсторите.

От групата за мача отпада капитана Момчил Желев, който продължава да лекува контузия в глезена. Първите две тренировки за седмицата пропусна и Галин Димов, който е усетил болки в мускула по време на мача с Шумен, но от днес той се включва наравно с останалите.

Талантливият халф, който също присъства на пересконференцията сподели пред медиите, че атмосферата в отбора е отлична. Той смята, че добрите игри, особено в последните няколко кръга се дължат на сплотения колектив и отговорното отношение в тренировките и мачовете. Димов призна, че всички знаят какво е да си играч на Нефтохимик и затова не е необходимо преди мач да се говори за целите на отбора в него. Той изцяло застана зад думите на старши треньора, че във всеки двубой, независимо дали от първенството или купата на страната, отборът излиза не само за победа, но и я преследва до последния съдийски сигнал.

Днес и утре Нефтхохимик ще проведе по едно заномание на базата в Долно Езерово. В събота сутринта отборът заминава за Балчик, където ще отседне на лагер. Предвидена е една тренировка в часа на мача на терена в село Оброчище.

Още по темата: общо новини по темата: 6
12.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
06.11.2012
06.11.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: