Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Нефтохимик с първа тренировка през новата седмица
Автор: Екип Burgas24.bg 15:26 / 13.11.2012Коментари (0)775
© neftochimic.com
След двубоя с Калиакра, загубен нещастно от Нефтохимик с 2:1, футболистите на тима бяха пуснати в двудневна почивка. За днес следобед е предвидена първата тренировка за седмицата, която ще се проведе на базата в Долно Езерово.

Заниманието ще започне с обичайния разбор от последния шампионатен мач. Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов бе критичен към своите футболисти преди тренировката. Според наставника, Нефтохимик е поднесъл на тепсия победата на своите съперници, след две елементарни грешки в защита. Затова през седмицата тренировките ще бъдат насочени към изчистване на допусканите слабости, които както в последния мач в Каварна, могат да се окажат решителни за крайния изход от всеки един двубой. Треньорът бе категоричен, че футболистите трябва да се концентрират върху своята игра, за да се постигат добри резултати.

Според медицинския щаб на тима, днес тренировки с отбора ще започне капитанът Момчил Желев, който е много необходим на отбора, както се видя от последните срещи. Той обърна глезен при гостуването на Светкавица преди три седмици, но вече се чувства добре и ще бъде тестван на днешното занимание, дали може да издържи на натоварванията. С проблеми след двубоя в Каварна е и Галин Димов, който бе заменен десетина минути преди края на последния мач. Той получи мускулен спазъм в двубоя с Шумен, който явно все още не е отшумял напълно. Днес ще се види и състоянието на Румен Николов, който бе изритан лошо в наказателното поле на домакините от Каварна и лекарския екип в продължение на няколко минути му оказваше помощ. Играчът остана на терена, но бе заменен малко след началото на второто полувреме, поради проблеми от удара, който получи по-рано. От отбора ще липсват двамата младежки национали Емануил Манев и Живко Петков, които са на лагер преди контролата с Македония. Останалите футболисти са на разположениe и ще тренират нормално.

До края на седмицата програмата на отбора включва по една тренировка дневно, като за четвъртък е планирано и възстановително занимание.

Още по темата: общо новини по темата: 8
22.11.2012
20.11.2012
19.11.2012
16.11.2012
16.11.2012
14.11.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Яник Синер
Григор Димитров: Ползвам максимума на всяко нещо, което ми е предоставено
Златните момичета тренират в мизерия, залата им плаче за ремонт
Вторият в света е следващият опонент на Григор Димитров
Григор Димитров написа нова глава в кариерата си с първи 1/4-финал на "Ролан Гарос"

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: