Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик и ЦСКА играят на Лазур в събота от 16.30 часа
Автор: Екип Burgas24.bg 09:51 / 19.03.2013Коментари (7)3832
© neftochimic.com
ЦСКА покани Нефтохимик за контрола. Треньорите на двата тима Димчо Ненов и Милен Радуканов са провели разговор, в който са се договорили отборите на Нефтохимик и ЦСКА да изиграят приятелски мач по време на паузата в първенството.

Както стана ясно ЦСКА ще се подготвя в Сливен и спортно - техническото ръководство е преценило, че отборът на Нефтохимик е сериозен съперник за контрола. В същото време двамата треньори се договориха мачът да е в Бургас. Той ще се играе на Лазур от 16.30 часа идната събота.

Контролата ще бъде със символичен вход, като целта е със събраните средства да се подпомогне финансово отборът на нафтата, който в момента изпитва финансови затруднения. От ЦСКА с готовност са откликнали на поканата мачът да е в Бургас и да се включат в кампанията за подпомагане на Нефтохимик.

Още по темата: общо новини по темата: 5
25.03.2013
23.03.2013
22.03.2013
21.03.2013
20.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
И друг път съм споменавал,че според мен,някак си не е редно,Лукойл да да дава луди пари за баскетболен отбор в село Правец.Май разправят,че било град.Нищо не им пречи да отпускат пари за Нефтохимик,дори са длъжни.Хем и ще се рекламират,хем и ще им се подбри малко имиджа сред бургазлии
на 19.03.2013 г.
+5
 
 
Може да не ни помагате . Само помолете ръководството на ПСФК Черноморец да не ни "помага" повече , ако може . Гледайте си отбора радвайте му се и ви пожелавам от сърце никога да не разберете какво е да сте фен на отбор , предопределен от градксият елит да бъде пожертван заради добруването на друг .Бог да благослови онези , които въпреки всичко не сe предадоха и се помъчиха с всички сили да направят така , че този отбор да продължи да съществува . Онези на стадиона , в ръководство , спонсорите и онези момчета и момичета по трибуните. Може и да ни няма повече в близко бъдеще , може и да спра да гледам български футбол , но никога няма забравя , че имаше хора , които не дадоха без бой да се затрие "заводското отборче "И редно ако това ни е последният мач да е срещу отборът с най-много титли в България . За да си припомним, че те никога не са идвали на ст. Нефтохимик с идеята за лесна победа. И да чуем за последно "Бургаски вечери " .
-2
 
 
Съгражданите са закъсали - можем да им помогнем, въпреки злобните им фенчета, които се вихрят из нета. Не е необходимо да се влиза на мача, достатъчно е да си закупим билет. Който има желание за два елитни бургаски отбора - да го направи.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: