Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Херо напуска Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 09:55 / 17.04.2013Коментари (3)4057
© Burgas24.bg
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров ще напусне клуба през лятото. На Херо му писнала мизерията в клуба, както и безхаберието на Митко Събев. Пишман-собственикът е оставил "акулите" да се носят по течението, съобщава "7 дни спорт". Ако легендарният треньор не беше начело на този тим, най-вероятно той щеше да е изпаднал, категорични са експертите.

Както е известно, благодарение на работата на Херо Черноморец чисти бакиите от времето на Красимир Балъков. Димитров води играчи от чужбина ,прави ги звезди и ги продава. Със спечеленото пък Черноморец чисти задълженията към протежетата на Балъков. Димитър Димитров обаче не смятал повече да продължава с тази ангария. Към него има нескрит интерес от Герена.

Силният човек на "Левски" Иво Тонев на няколко пъти вече води преговори с бургазлията. Херо отказваше досега поради две причини - морален ангажимент към Черноморец и здравословни проблеми. Димитров обаче е на път да се пребори с последните, което му отваря път към завръщане в Подуяне. Точно заради него в "Левски" не взеха сериозен заместник на Илиан Илиев, а поставиха временния Николай Митов.

Наскоро Херо е имал среща с кмета на Бургас Димитър Николов. Димитров искал да научи повече за възможността общината да се ангажира наесен с по-сериозна издръжка на Черноморец. Очевидно градоначалникът не е поел никакви ангажименти, защото от няколко дни Димитров е доста оклюмал на тренировките. Другата причина за лошото му настроение са съмненията, че някои основни играчи са се поддали на тото изкушения. Припомняме, че през зимата една дузина футболисти на Черноморец минаха през ареста, за да пишат обяснения за участие в нелегални залози.

Още по темата: общо новини по темата: 2
29.04.2014
28.04.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Поредната журналистическа простотия...Когато нещо стане факт,тогава се съобщава като новина.Ама какво можело,какво щяло,дрън-дрън...Знаем,че много го искат Херо и всеки месец го ''изпращат'' в Левски..
на 17.04.2013 г.
+6
 
 
С риск да ме поплюят още малко "кварталните" шарани . Без значение какво се твърди сред феновете на моя отбор - Херо винаги е бил голям треньор и с него са свързани най-хубавите ми спомени от футболът в Бургас. Пожелавам му всичко най-хубаво и най-важното - крепко здраве , където и да отиде.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: