Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
4 тима от "А" група искат талант на Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 12:01 / 18.05.2013Коментари (11)4335
© neftochimic.com
Четири отбора от А група проявяват сериозен интерес към талант на Нефтохимик, похвалиха се от клуба. Става въпрос за 18-годишния офанзивен халф Милен Гамаков, кой­то преди седмица изкара про­би в тима на Рединг до 21 го­дини. Там той е оставил доб­ри впечатления, като дори е вкарал гол в контрола с Донкастър, спечелена с 3:0.

Според запознати сред же­лаещите да имат Гамаков в редиците си у нас са - Славия, Ботев Пловдив, Литекс и Локо Пловдив.

Желанието на самия играч е да играе за Нефтохимик в А група. При добра оферта оба­че е твърде вероятно клубът да се раздели с него.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 2
31.07.2013
22.06.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Футболистите на Нефтохимик пред N.....: На ръба на оцеляването сме.С вик за помощ футболистите на бургаския Нефтохимик се свързаха с N....., за да изразят своите притеснения относно бъдещето на клуба, който се завърна в родния елит."Имаме да получаваме 3 заплати, oтделно 4 премии, както и бонуса за влизането ни в А група. За капак доста от нас са пред изгонване от квартирите в града, тъй като не сме плащали наемите доста месеци. Ако това стане факт, ще трябва да спим на улицата. Заради всички тези гореспоменати причини обмисляме да спрем от утре тренировките, ако не се разреши ситуацията", предупреждават играчите."Излизаме чрез вашата медия с призив към кмета на Бургас Митко Николов и ръководството на Нефтохимик да помогнат, защото в момента сме на ръба на оцеляването", с тревога признаха "шейховете"."Зелените" от Бургас спечелиха предсрочно промоция в А група, но неяснотите около бъдещетето на Нефтохимик предстоят.
0
 
 
АКУЛИ , МИШОК - ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ ЧЕ ШОФЬОРА НА АВТОБУСА НИ Е ЮНОША НА черноморец И ЛЕКАРА НИ Др ЖЕЛЯЗКОВ И ТОЙ Е ЮНОША НА черноморец . ПАЛЯК СПРИ ДА СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН
+1
 
 
Райко Стоянов за Гамаков "Обича много Нефтохимик, но дали държащите правата му босове на Черноморец ще изтърват възможността да го продадат сега или да го налагат те в елита ще видим скоро." Мисля, че няма фен на Нефтохимик, който да не познава Райко Стоянов. Това го е писал в един ваш сайт.
-5
 
 
атлетки,гамака е юноша на акулите и бе преотстапен на мазута,от лятото се враста в родня си клуб 100 %
на 18.05.2013 г.
+1
 
 
Дано успеем да го задържим . Сигурен съм ,че Милен ще направи най-правилният избор - Нефтохимик . Дано ръководството ни съумее да постави добрият отбор над добрите пари . Защото обикновено с първото идва и второто , но обърнещ ли ги наобратно обикновено свършваш с празни ръце . А на Милен Гамаков пожелавам да не спира да ни радва със сърцата игра и талант и догодина да играе за бъдещият шампион на България - "Шейховете"от Бургас !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: