Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец спечели за втора поредна година наградата за феърплей
Автор: Екип Burgas24.bg 12:58 / 27.05.2013Коментари (3)1768
©
Отборът на "Черноморец-Бургас" за втора поредна година беше удостоен с награда за феърплей. Статуетката, озаглавена "Кавалер на честта", беше връчена лично на старши треньора на бургазлии Димитър Димитров, на церемония вчера. Бургаският клуб завърши първенството на 6-то място тази година, като представянето му беше на приливи и отливи. В едно отношение обаче бургазлии бяха винаги непреклонни, а именно в това винаги да решават всичко, само и единствено на терена.

Отличията бяха в категориите Футболист на футболистите, Футболна личност на годината, Кавалер на честната игра, Треньор на годината, Цялостен принос във футболната игра и Най-добър млад футболист.

"Изключително съм щастлив от тази награда. Надявам се да доживея тези години, в които няма да се връчват такива награди и всички отбори ще играят честно и чисто", заяви на церемонията наставникът на "акулите" Димитър Димитров. Херо беше отличен и с третото място в категорията за най-добър треньор - награда, която той спечели миналата година. Първите две места тази година бяха съответно за Христо Стоичков и Станимир Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 3
25.05.2013
23.05.2013
22.05.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 28.05.2013 г.
+1
 
 
Ми най-накрая ще закрият и двата отбора. И Митко Събев ще се окаже човекът , който веднъж за винаги е решил спора "Кой е отборът на Бургас". Само дето и "вие" и "ние" сме прекалено заети да се дърлим по форумите и по хорските стени кой е по-голям. От футболната мафия в България все още никой не е избягал. Успех на Херо. Независмо кой си го приписва като даденост и в какъв цвят е облечен винаги е бил от треньорите, за които мога да говоря само с уважение. На вас - феновете на Черноморец няма да пожелавам успех. Причината поради, която ще фалираме вероятно ще е вашето ръководство , причината поради , който вие ще фалирате вероятно също ще е вашето ръководство . През това време пише благодарествени писма и им скандирайте имената, пък на кой му пука, че скоро от Бургаският футбол могат да останат само няколко билборда по блоковете в изгрев.
0
 
 
Така си е!Гледам,Херо пак започнаха да го''изпращат'' в Левски.Няма да мирясат...Пък и нещо се носят слухове за лиценза.На Нефтохимик-също.Изобщо не е на добре работата.Толкова да няма няколко сериозни фирми,които да издържат отборите...
+1
 
 
като си знем какво ни е първенството, то това признание е по-голямо и от шампионската титла
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: