Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик загуби от Локомотив в Пловдив
Автор: Екип Burgas24.bg 20:31 / 13.07.2013Коментари (44)3051
Локомотив Пловдив победи Нефтохимик Бургас с 2:1 в последната си контрола преди началото на новия сезон при представянето на отбора пред привържениците на "черно-белите". Очаквано най-бурно аплодирани от новите попълнения на домакините бяха завърналите се шампиони от 2004 г. Мартин Камбуров и Александър Тунчев. Головете за домакините отбелязаха Дани Кики и Диего Фераресо, за гостите точен от дузпа бе Деян Христов.

Мачът започна с едноминутно мълчание в памет на шофьора на клубния автобус на "шейховете" Георги Драганов, който загина при зверска катастрофа, на пътя Бургас - Несебър.

Момчетата на Александър Станков започнаха малко по-активно срещата, упражниха лек териториялен натиск и удариха греда в началните минути на двубоя. Малко нелогично обаче Нефтохимик пръв отбеляза гол след точно изпълнена дузпа в 18-та минута. Отговорът на "смърфовете" не закъсня и не след дълго те успяха да стигнат до пълен обрат. Най-напред завърналият се Дани Кики изравни в 30-та минута, а след още 13 минути бразилецът Фераресо изведе пловдивчани напред в резултата. Така завърши първото полувреме.

През втората част и двамата старши треньори извършиха множество смени, за да дадат възможност на повече свои състезатели да вземат участие в проверката. До нови попадения обаче не се стигна.

Локо Пловдив: Господинов, Й.Тодоров, Тунчев, Кавдански, Диего, Ндайе , В. Георгиев, Маламов, Здравко Лазаров , Камбуров, Дани Кики

Нефтохимик: Караманов, П.Патев, Г.Хашев, Йошев, Ант.Димитров, Христо Лемперов, К.Янев, Г.Вълчев, Чипев, Е.Манев, Д.Христов







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Хахаха, щом Кикирицата е бил най-добрия на терена ясна е работатата :) Жалко отборче, което ще яде много бой.
+2
 
 
Тази година имаме много хубав отбор! Можещи и доказани играчи и най-вече ,повечето ръстови! Не очаквам големи неща, защото в България, освен добър отбор ти трябва мощен гръб, но повечето отбори, които са сочени за фаворити ще берат много грижи срещу нас, както винаги е било! В същност, нищо не се знае! Може отново да сме голямата изненада?!
+1
 
 
Отбора е с перспектива за развитие. Супер-изненада: Дани Кики беше най-добрия, безспорно!!! Новият отзад изнася по-добре, в №6(Якимов)има много хляб, Камбура е в нов асветлина, сякаш предпочита да гради(но това е добре - хем ще вкарва, хем ще създава), Ндайе беше притеснен и неуверен, но това си личи че е от пренавивка---този играч ще свърши страшна работа. Данчо на вратата е блестящ, Малама е супер, Диего малко издиша в дефанзивен план, но ще се справи. Трябва да се даде спокойствие и увереност на Тимонов, играч от класа е, но си личи, че все още е на чуждо място! Трябва да го подкрепим, за да мудадем сили да им сипи на папагалите!!! Тази година сме ТРЕТИ... поне! Само ЛОКО!!!
+2
 
 
САМО ЛОКО ЗАВИНАГИ НАПРЕД ЧЕРНО БЕЛИТЕ
на 14.07.2013 г.
+4
 
 
Само Локо!Само напред и само нагоре!
+2
 
 
толкова много хора на представяне скоро не сме имали. Само напред и нагоре машини
+1
 
 
В контролата вие, за първенство ние ;)
+14
 
 
2500 човека на предствяне. Браво на всички фенове дошли тази вече на Лаута. По толкова хора ходят на Локо Сф и Славия за един полусезон
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: