Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Нефтохимик картотекира Стамен Ангелов
Автор: Екип Burgas24.bg 17:01 / 24.07.2013Коментари (0)1100
© Burgas24.bg
Ръководството на Нефтохимик (Бургас) картотекира днес крилото Стамен Ангелов. Десният халф беше един от основните играчи през пролетта при борбата за завръщане в А група, но едва днес получи състезателни права, след като имаше известен период на разговори по новия му договор.

Днес обаче в БФС картотеката му беше заверена и той ще бъде на разположение на старши треньора Валерий Дамянов за изключително важното първо домакинство срещу Любимец от 2-ия кръг.

Още един играч може да се сдобие със състезателни права за шейховете утре- това е лявото крило Петър Петров. 29-годишният играч е юноша на Локомотив (София), до миналата година играеше за Миньор (Перник). До момента той поддържаше форма с ЦСКА.

Няма яснота какво се случва с друг опитен играч- халфът Цветомир Цонков, който до преди седмица тренираше със зелените. От този момент нататък за него няма никаква информация.

Днес футболистите на Нефтохимик тренират двуразово на базата си в Долно Езерово. И двете тренировки са за сработване на отделните звена в отбора, с цел да се подобри синхрона в официалните мачове.

В първия двубой срещу Литекс се видя, че именно там е една от слабостите на тима, което бе използвано от опитния състав на домакините. Друг елемент, на който се набляга в тренировките са статичните положения. Всички голове във вратата на Нефтохимик в първия двубой от новия сезон, паднаха след стандартни ситуации, което бе отчетено от треньора на тима Валери Дамянов. Точно върху това се работи през седмицата.

Леката травма на тарана Васко Калоянов отшумя и той тренира наравно със съотборниците си. Останалите също са напълно готови за съботния сблъсък с другия новак в елита Любимец. Утре отборът ще има възстановителна тренировка, а в петък ще бъде определена групата за мача, след което футболистите ще излязат на режим преди двубоя.

Още по темата: общо новини по темата: 6
21.07.2013
20.07.2013
20.07.2013
18.07.2013
18.07.2013
18.07.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: