Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Валери Дамянов похвали футболистите и отличи Живко Петков
Автор: Екип Burgas24.bg 17:06 / 15.08.2013Коментари (3)2853
© neftochimic.com
Старши треньорът на Нефтохимик Валери Дамянов заяви, че е доволен от старанието в тренировките, което са демонстрирали през седмицата неговите футболисти. Те са се влагали максимално в тренировките, като някои са споделили, че се чувстват доста уморени, след интензивните натоварвания.

Дамянов е удовлетворен от работата на повечето от играчите си, като не спести и забележки към някои от тях. Според наставника формата на определени футболисти на този етап не го задоволява и затова те по-рядко попадат в групата и играят като титуляри. Специално внимание наставникът обърна на изявите на младежкия национал Живко Петков, който според него подобрява формата си и се включва много успешно в мачовете до момента.

-Живко малко бе загубил ритъм, след като се завърна от пробите, на които беше. С времето обаче, той израства и очаквам от него добри игри за в бъдеще. Той игра много добре с Черноморец, включи се отлично и в последния мач със Славия. Вчера игра и отбеляза важни голове при младежите, очаквам да открие головата си сметка и за Нефтохимик съвсем скоро. Надявам се да се възстанови за мача с ЦСКА, като ако всичко е наред, той ще се конкурира за титулярното място с Васко Калоянов, който също работи здраво от началото на сезона - завърши опитният наставник на отбора.

Още по темата: общо новини по темата: 17
18.08.2013
17.08.2013
17.08.2013
17.08.2013
16.08.2013
16.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
2 гола на Азербайджан набута, ако Живко не е във форма - кой е??? Махна Молдованов, Юри и Лефтеров не ми пуска и защитниците са ни пълна скръб, като изкл. Хашев. За какво се бориш въобще или почвай да налагаш момчетата, които могат или си заминавай в Търговище...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: