Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Дамянов вече не е треньор на Нефтохимик, Спасов ще води тима
Автор: Екип Burgas24.bg 19:20 / 01.09.2013Коментари (19)5790
© neftochimic.com
Изпълнителният Директор на ПФК "Нефтохимик 1962" Костадин Джамбазов прие оставката на старши треньора на отбора Валерий Дамянов.

Джамбазов благодари на досегашния треньор за всеотдайната работа и постигнатите 7 точки в първенството на страната, които отреждаха на Нефтохимик място сред първите седем отбора в класирането преди последния изигран кръг. Победите над отборите на Любимец и градския съперник Черноморец, както и равенството със Славия са добър атестат за работата на треньора и отбора, който след седем години отново се завърна в елитната футболна група на България.

Отборът на Нефтохимик ще бъде воден от Антон Спасов, под чието ръководство се завърна в А група, както и от досегашния треньорски екип.

В понеделник футболистите на Нефтохимик ще тренират на базата си в Долно Езерово. Заниманието е насрочено за 17 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 8
04.09.2013
30.08.2013
30.08.2013
30.08.2013
29.08.2013
27.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 03.09.2013 г.
+1
 
 
Мноо ме кефи как фенчетата на Черноморец идват да злорадстват след като :А/ Ги бихме ...като гост.Б/ Никак не си личеше, че сме гост.В/ Само преди два мача нещо не успях да вкарат гол с човек повече .... Но с трима са убедени, че шяха да бият .Като цяло веднъж шаран винаги шаран. Просто мозък не се продава наливен. Иначе за оризаре нямам представа - нека ни дадат вашият бюджет и една година, а после да излезем 8 срещу 11 от Черноморец Латинска Америка . Бас държа ,че пак ще им треперят колената както последният път. П.П. Абе , нещо чувам , че Митко Събев строял хотел ...Я разпитайте "Черноморец Арена" ли мисли да го кръсти ?
0
 
 
Да прав си нооооооооо за 4ипев и Йошев сори . Първия 1 ма4 с един слу4аен гол един редовен гол и една дуспа , после трагедия тотална а това е човека който трябва да прави и организира нещата i igrata .Втория 24 грешки в защита и безмислени шпагати като последен човек . Да си ходят .Не ни трябват такива посредствени играчи . А и да не забравят да си вземат нещастника ,най слабия Г.Вълчев и Д.Христов .
0
 
 
Не говори глупости брат това бил най-слабия отбор на Нафтата в историята дали е така? Живко Петков ли е най-слабия футболист в историята или Емо Манев или Петър Димитров или пък Чипев или Стамен Ангелов или Любо Божинов или Иошев ако тея са слаби брат незнам ти какво разбираш от футбол като залагаш на измислени тренери като Дамянов (дето никога преди това не го бях чувал) или пък на Антон Спасов пълен лаик какво да очакваш да ти върви отбора и да побеждава според мен погледнато индивидуално имаме много добри футболисти с малки изключения могат да се изгонят 2ма 3ма но като за без пари толкова с играчите с тея пари дето разполага клуба и с тея финансови възможности даже и тея футболисти дето ги имаме са ни много мен ако питате и като за завършек САМО НАФТА!!!!!
0
 
 
Само не разбрах - Дамянов ли е накарал футболистите да играят за 2:0 цяло полувреме или го сменяме и забравяме? Защото нали е ясно, че с трима човека повече и Оризаре щяха да обърнат мача без проблеми.
+2
 
 
С тези некъдърници все тая.Дали Дамянов или Спасов-никаква разлика.Това е най-слабия отбор в историята на Нефтохимик
0
 
 
Аре мазути мачкаме ги наред Дамянката беше проблема САМО НАФТА !!!
на 02.09.2013 г.
0
 
 
Не. Извинявай. Т'ва български език ли е ? Ти к'во от лепиларите от Коджакафалията ли си се учил да пишеш. Или директно на стадион Черноморец си получил образованието. Мега слабият треньор само най-слабите отбори успя да победи. Нито знамена , нито микроскопичното ви достоинство ви остана след оня мач, затова тихичко.
-4
 
 
добре 4е беше видението,ина4е нямаше да махнат дядката...тоя видение ли е мидение ли е много фантастика в кухата му розова леика!!!а за трениор4ето,от тран та на глог
0
 
 
Май щели да го оставят като спортно-технически директор. Това ако някой може да го обясни защо? Иначе ние можем да се досетим де.
0
 
 
след като ему не са спонсори в качеството си на какво този нещастник остава в клуба
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: