Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Черноморец ще се извинява на феновете си с категорична победа над Славия
Автор: Екип Burgas24.bg 10:07 / 25.09.2013Коментари (1)1883
© Burgas24.bg
Черноморец излиза днес за задължителна победа при днешното си домакинство срещу Славия. След поражението от Левски и неубедителната игра на някои от футболистите на бургазлии треньорът Димитър Димитров е направил сериозни забележки в съблекалнята. Не е изключено и някои от грешниците в мача със "сините" да бъдат глобени. В момента Славия се явява директен съперник на Черноморец в опитите на тима да се класира в челната седмица на "А" група. Черноморец ще играе за втори път пред собствена публика в рамките на четири дни и ще се опита да се реваншира за поражението Левски.

Треньорът на бургазлии Димитър Димитров извади от групата големия грешник в мача със "сините" Бруно Оливейра. Така в мача със Славия партньор на Мартин Кавдански в центъра на отбраната ще е халфът Милен Гамаков. Димитров няма други проблеми с титулярите с изключение на лекуващия все още травма Маркиньо. Схемата, към която се придържат домакините, е 4-2-3-1, като атаката ще води таранът Преслав Йорданов.

В Славия също са настроение на вълна реваншизъм. През уикенда "белите" допуснаха нова издънка в първенството, след като не можаха да бият у дома новака в "А" група Любимец. Треньорът Асен Букарев е поставил задача на своите футболисти да вземат поне четири точки от предстоящите два мача с Черноморец и Левски. На "Овча купел" много добре осъзнават факта, че до края на годината трябва да спечелят колкото се може повече точки, ако искат да намерят място в първата седмица.

Единственият проблем на наставника преди мача е свързан с липсата на алтернатива на Атанас Курдов. Нападателят обаче постепенно възвръща формата си, а до момента има 5 гола в 7 мача. Букарев отново ще заложи на любимата си схема 4-2-3-1. На върха на атаката ще действа Курдов, който ще бъде подпомаган от Христо Янев. По крилата пък ще действат Милен Василев и бразилецът Да Силва.

В предишния кръг Черноморец загуби у дома с 1:3 от Левски. В същото време Славия завърши наравно 1:1 с Любимец на "Овча купел".

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 5
26.09.2013
25.09.2013
24.09.2013
23.09.2013
23.09.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
от кога им пука за феновете на тея шемайии
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: