Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Дузпа прецака Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 16:56 / 30.10.2013Коментари (5)3177
© neftochimic.com
Дузпа лиши Нефтохимик от победата над Любимец в мач от 15-ия кръг на "А" група. Срещата на стадион "Градски" в Любимец завърши при 1:1.

Бургазлии поведоха чрез Деян Христов в средата на първата час. Голът падна с помощта на стража Вълков, който първоначално хвана топката, но в последствие я изпусна и тя посети мрежата. При този резултат се оттеглиха и двата тима на поничката.

През втората част Любимец излезе пределно мобилизирано и се нанесе изцяло в половината на гостуващия тим. Това и даде резултат, когато 10 минути преди края Вълчанов центрира остро в наказателното поле на "шейховете", където Петър Матев игра с ръка и съдията Георги Игнатов свири дузпа за домакините. Зад топката застана Тодор Колев, който не сгреши и фиксира крайното 1:1.

Любимец - Нефтохимик 1:1
0:1 Христов
1:1 Колев (дуз)

Любимец: Вълков, Панов, Мунин (Шоколаров), Величков, Колев, Тевия, Орлинов, Огнянов (Атанасов), Петров (Аясс), Будинов, Вълчанов

Нефтохимик: Денчев, Лемперов (Сечков), Иванов, Матев, Ив. Янев, Цонков, К. Янев, Манев (Петков), Христов, Ст. Ангелов, Димитров (Димов)
Още по темата: общо новини по темата: 2
30.10.2013
29.10.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Този който ми слага само минуси да смени футбола с кърлинг. НЕЩАСТНИК ако си от цаците мога да ти простя, но ако си от НАФТАТА сменяй отбора с Мастерхаус . ПАЛЯК
-3
 
 
Истините са 2 1. Начело на отбора застава тренер който знае що е то футбол и как се прилага в отбор от А група . Няма вече експерименти - Антон Спасов , Дамянов (ужас ). 2.В отбора ги няма продажните тотаджии от Светкавица -Йошев , Чипев , Г.Василев . Всички приближени до тях са вредни за футбола . 3.Тези който продаваха мачовете и от нашите момчета са с последно предупреждение и са внесли получените пари в касата на клуба . 4.Ако още от самото начало имахме тренер който чува футбола и футболистите БЕЗ тези от Светкавица щяхме да сме с 22 точки сега .
+3
 
 
Абсолютно е така - никой от нас не очаква да сме в първите 7. Важното е, че отбора показва някаква дори и минимална стабилност и не е разграден двор. Резултатите колкото и скромни да са те ще дойдат ако се действа така - тук точица там три , то и без това повече не ни трябват , целта е да сме на 10то място.
+3
 
 
мнооо мъ и яд. Тъкмо вкарахме и неустискахме победата. Нищо вървим нагоре. Идва ред на шараните.
на 30.10.2013 г.
+3
 
 
Абе от една страна язък ....от друга , този отбор започва да се съвзема.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: