Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Атанас Атанасов: Притеснявам се от съдията, може да подпре Славия
Автор: Екип Burgas24.bg 09:18 / 08.11.2013Коментари (1)1678
© neftochimic.com
Треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов сподели, че еуфорията от победата в бургаското дерби е отшумяла отдавна и единственият приоритет сега е предстоящият мач със Славия. Той обаче сподели, че се притеснява от съдийството в мача.

"Имам притеснение кой ще свири мача и как ще го направи. Славия е столичен отбор, не е изключено да искат да им се помага, дано да го няма това нещо. В последния ни двубой Георги Табаков изсвири бургаското дерби по европейски начин, макар че беше мач с много нерви и конфликтни ситуации. Васко Калоянов е наказан за 7 мача. Мисля, че той е приключил с участието си за Нефтохимик. Клубът ще реши дали ще обжалва наказанието му. Санкцията е сериозна, но Футболният съюз си има закони. Невъздържаното му поведение доведе до това наказание. Той си има глава на раменете, направи най-голямата беля за себе си", коментира треньорът на Нефтохимик.

Наставникът допълни, че почти сигурно Петър Димитров, който е голмайстор на отбора, ще се изправи срещу бившия си клуб.

"Петър Димитров е добре и ще играе. Има хора с болежки, които тренираха на облекчен режим. Медицинският екип прави всичко възможно те да бъдат на разположение", добави Атанасов.

"В учебната игра срещу Мастер съперникът ни бе по-добрият отбор и логично победи. Като видите групата, ще разберете какъв е моят коментар. Има хора, на които се даде шанс да покажат качествата си, не го оправдаха. Това са хора, които трябва да уважават преди всичко себе си, след това и футбола. Колкото до Мастер - Ангел Стойков е направил добър и дисциплиниран отбор. Това, че ние си помислихме, че слизаме от Марс, е друг въпрос. Нищо не сме постигнали още, защото имаме 12 точки. Който иска да защитава името на клуба, не трябва да е удовлетворен от този резултат", завърши Атанасов.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 6
09.11.2013
09.11.2013
09.11.2013
09.11.2013
06.11.2013
05.11.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Браво . Ето това е Европейско мислене . Много правилни решения. Сбогом Калоянов , сбогом и на някой резерви които само чакат края на месеца да вземат някой лев и запълват бройката в отбора . СТИГА , БАСТА махайте ги .Трябва да останат само тези за които поредния мач не е отбиване на номера и потичване 2 часа. Браво ОРЕЛ ти ми върна надеждата за справедливост и компетентност .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: