Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик изпусна точка от страхлив ЦСКА, Цв. Цонков с гол от центъра
Автор: Екип Burgas24.bg 16:27 / 25.11.2013Коментари (4)3598
Нефтохимик пропусна да вземе точка от колебливия ЦКСА в последен мач от 18-ия кръг на "А" група. Силите на "шейховете"не можаха да издържат и в края допуснаха два нелепи гола при загубата с 1:3 от "армейците".

Нормално бургазлии започнаха по прибрано двубоя на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен, но това не им попречи да поведат след уникален гол на Цветомир Цонков от центъра на терена. Юношата на Шумен пресече пас в центъра на Браян Хауърд, напредна 1-2 метра и с фамозен шут от 50 метра прехвърли излязлия напред страж на "червените" Томаш Черни.

Радостта на бургазлии обаче бе за кратко, тъй като само няколко минути по-късно Мартин Петров изравни с не по-малко красив гол. Нападателят получи пас от Неманя Милисавлевич и след удар от воле с десния крак препарира Денчев.

В 36-ата минута Петров беше много близо до отбелязването на втория си гол, но от 8-9 метра не уцели добре коженото кълбо и то излезе в аут.

Малко след това рефера Ангел Баялцалиев си затвори очите за нарушение в наказателното на Хауърд срещу Живко Петков, което вбеси треньорски щаб на символичните домакини, както и привържениците на Нефтохимик. Минута след това Петков се отчете с уникален пропуск. Нападателят

от 4-5 метра с плонж уцели напречната греда.

Второто полувреме започна със сериозен пропуск на Мартин Петров. Тодор Янчев стреля по земя, топката достигна до Мартин Петров, който от непосредствена близост шутира, но Денчев спаси вратата си.

Натиска на "червените" за засели в последната четвърт, а отбраната на "шейховете" не успя да удържи и след една изчистена лошо топка от играч в "зелено", тя попадна на гърдите на Емил Гъргоров, който я укроти и със силен шут от границата на наказателното поле не остави шанс на невероятния в този двубой Петър Денчев.

Този гол срина изцяло възпитаниците на Атанас Атанасов, които допуснаха нов такъв в 85-ата, когато Валентин Илиев фиксира с глава крайното 1:3 за ЦСКА.

Нефтохимик - ЦСКА 1:3
1:0 Цветомир Цонков 18'
1:1 Мартин Петров 27'
1:2 Емил Гъргоров 80'
1:3 Валентин Илиев 85'

Нефтохимик: 1. Денчев, 4. Лефтеров, 8. Ангелов, 11. Петков (Орачев), 18. Христов, 20. Иванов, 21. Янев, 22. Цонков, 27. Сечков, 74. Патев, 77. Манев;

ЦСКА: 12. Черни, 5. Янчев, 6. Менди, 11. Милисавлевич, 14. Илиев, 15. Хауърд (Косоко), 17. Петров (Марсиньо), 21. Василев, 23. Гъргоров, 37. Фо-Поре, 71. Карачанаков (Сидибе);

Още по темата: общо новини по темата: 9
25.11.2013
25.11.2013
23.11.2013
22.11.2013
22.11.2013
22.11.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Съгласен съм с коментарите дотук - това искаме, не е сложно. Този път ще загубим , но с такава игра всичко под 8мо място можем да бием. Сърце да има и желание да има , а резултата е след 90тата минута
+2
 
 
Браво . Браво и на тренерския екип и на футболистите . Ето такава игра искаме да виждаме феновете . Само имам претенции към Орачев - още нестава не го мъчете и него и феновете .
+5
 
 
Браво Ореле браво и на момчетата страхотен мач за Нафтата въпреки загубата момчетата играха на върха на възможностите си и само късмета ги раздели от едната точка а защо не и от три!!! Браво момчета продължавайте в същия дух и ще останем в грубата! БУРГАС ПЕЕ САМО НАФТА ЕЙ ЕЙ !!!!!
+5
 
 
Изключително добра и сърцата игра от нашите. Първото полувреме просто изтървахме прасетата. Второто полувреме съвсем нормално се прибрахме да пазим хикса, защото е ясно че наще повече от 70 мин. на максимално натоварване не могат да издържат. Жалко че не можахме да издържим накрая. Напълно си заслужавахме поне точката. Жалко че отбора не беше в този му вид и с този треньор от самото начало на сезона. Сега щяхме да сме поне с 10 точки.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: