Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Локо Сф преследва задължителна победа срещу Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 10:18 / 22.02.2014Коментари (0)1031
© neftochimic.com
Днес от 14:00 часа ще се играе мачът от 24-и кръг на "А" група между Локомотив София и Нефтохимик. Домакините излизат за задължителна победа. Собственикът на тима Николай Гигов вчера проведе разговор с футболистите и треньорския щаб. В него той е обявил, че няма да приеме друг резултат освен победата.

Треньорът на Железничарите Стефан Генов няма особени проблеми с окомплектоването на състава си. Единствената му дилема е свързана с това на кои футболисти да заложи в центъра на отбраната. След бягството на Александър Дюлгеров Генов остана само с четирима централни бранители. С най-големи шансове да започнат като титуляри са Бранеков и Ранджелович, но не е изключено мястото на последния да бъде заето от новото попълнение Камен Хаджиев. Генов ще заложи на схема 4-2-3-1. На върха на атаката ще действа Петър Димитров, а малко зад него ще оперира бразилецът Маркиньос. По двете крила се очаква да играят Писаров и Гаел.

Въпреки че имат илюзорни шансове да запазят мястото си в "А" група, футболистите на Нефтохимик ще се хвърлят здраво във всеки мач, а двубоят срещу Железничарите дава възможност да измъкнат поне точка от Надежда.

Треньорът на бургазлии Златко Янков ще заложи на състава, с който откри годината срещу шампиона Лудогорец в Сливен преди седмица. Единствената промяна е присъствието на Станислав Жеков в отбрана. Той получи жълтата си карта от Индонезия и се очаква да помогне много с опита си на отбора. Схемата, която ще следват зелените, е 4-2-3-1, като със сигурност атаката ще води младежкият национал Живко Петков.

В зоната на крайните защитници титуляри ще са опитните Ивелин Янев и Николай Костов. Пред тях Златко Янков ще позиционира петима халфове, от които с по-офанзивни функции ще са Любомир Божинов, Емануил Манев и Галин Димов. Много ще се разчита на Божинов, който изкара известно време в Локомотив София и дори записа мачове в Лига Европа. Идеята на Янков е да насити средата на терена, с което да наруши връзката между полузащитниците и нападателите на червено-черните.

В последния есенен кръг Локомотив Сф падна с 0:4 при визитата си на Лудогорец. Преди седмица шампионите се наложиха с 3:0 над Нефтохимик в отложен мач от първенството.

Още по темата: общо новини по темата: 6
22.02.2014
22.02.2014
22.02.2014
21.02.2014
20.02.2014
19.02.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: