Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец организира екскурзия за Стара Загора
Автор: Екип Burgas24.bg 13:58 / 27.03.2014Коментари (0)1593
©
Обединеният клуб на привържениците на "Черноморец Бургас - Сините Акули" организира екскурзия за предстоящото гостуване на своите любимци в Стара Загора. Двубоят от 30 -тия кръг на шампионата между отборите на Берое /Стара Загора/ и Черноморец /Бургас/ e на 30-ти март /неделя/ oт 19:00 часа на стадион "Берое" в Стара Загора.

Цената на екскурзията е 10 лева за всички фенове без включен билет за срещата. Aвтобусите с привържениците на бургаския клуб ще потеглят в 14:30 часа от обичайното си място-пред дома на НХК, в центъра на грaд Бургас.

Записвания на съобщение в Официалната фен страница https://www.facebook.com/SiniAkuli, другата фен страница https://www.facebook.com/chernomorets.burgas, както и в официалния феншоп на стадион "Лазур".

"Призоваваме всички, които милеят за "синята кауза" на град Бургас да не се колебаят, а да дойдат с нас и заедно да вдъхнем сила и увереност на момчетата по пътя към оставането в елита. Те имат нужда от нашата подкрепа, в този труден за тях момент.

След разгромната победа в Бургаското дерби с 4:0 срещу Нефтохимик те доказаха, че с тази игра, себераздаване и мъжество на терена заслужават да останат в групата на майсторите. Колкото минимални и теоретични шансове да имат в борбата с преките конкуренти Локомотив София и Славия, момчетата на Димитър Димитров обещаха, че ще се борят докрай.

С общи усилия отбор и фенове, ние можем да превземем Стара Загора и да покажем колко силна е любовта ни към Черноморец. Нека негостоприемният стадион в града под "Аязмото" се окаже поредното място, където ще се развeят синьо-белите шалчета и ще се зaпеят песни на победата".

"Акулите" имат положителен баланс на този стадион и се чувстват като у дома си. В последните шест сезона бургазлии са записали 2 победи, 3 равенства и само 1 загуба.

Поражението е през 2007 година, като през този сезон домакините от Берое oтпадат от "А" група и се завръщат година по-късно. От фенорганизацията на Черноморец се надяват в неделя серията от положителни резултати в Стара Загора да продължи, защото точките в тази среща са жизнено важни в борбата за оцеляването на отбора.
Още по темата: общо новини по темата: 2
30.03.2014
30.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: