Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черноморец обърна Нефтохимик и запази шансове за оцеляване
Автор: Екип Burgas24.bg 20:55 / 30.04.2014Коментари (37)5529
©
Черноморец спечели градското дерби срещу Нефтохимик с 3:2 в междинен мач от 35-ия кръг на "А" група. С тази победа "акулите" запазиха надеждите си за оцеляване в българския елит.

Симеон Райков даде аванс на Черноморец още в 3-ата минута. Бившият играч на Черно море се разписа след перфектно изпълнение на пряк свободен удар.

"Шейховете" се върнаха в мача в 23-ата минута след попадение на Ерай, а в даденото от рефера Георги Кабаков продължение Станислав Жеков даде преднина на своя тим.

Възпитаниците на Димитър Димитров успяха бързо да се върнат в срещата и в 50-ата минута Траян Данков засече центриране с глава на Симеон Райков за 2:2. 

В герой за Черноморец се превърна Райков, който в 65-ата минута с втория си гол донесе така важната победа на "акулите" засичайки с глава центриране на Фонсека.

Малко след това задачата на Нефтохимик за нещо повече в тази среща стана още по тежка след като Орачев бе изгонен за втори жълт картон.

В даденото продължение численото превъзходство на терена се запази след като Георги Кабаков показа червен картон и на Манзоро.

С победата Черноморец събра актив от 44 точки и вече на 2 от Славия, който е с мач по-малко.
Още по темата: общо новини по темата: 7
03.05.2014
30.04.2014
28.04.2014
28.04.2014
28.04.2014
28.04.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 02.05.2014 г.
0
 
 
"Ако го повтаряме, докато на всички им омръзне да ни отговарят, значи е станало истина" - ПСФК Черноморец Бургас since 2005. Очаквайте скоро албума Зодия Шаран - Hero's greatest hits с любимите ни парчета: 1. Съдията е виновен; 2. Заводския отбор; 3. Отивам в чужбина, тук футбол не може да се играе; 4. Събев ми го говори 5. Частната собственост 6. Гнездо на акули 7. Кой седалките боядиса 8. Гнездо на акули 9. Кебапчета на входа и дългоочаквания бонус трак "Черноморец Арена"
+1
 
 
От много приказки за фенове и стадиони,все пак не стана ясно, защо зелените спортсмени излязоха настървени да ритат като катъри...Къде топката-къде крака?Да кажеш,че такъв им е стила?Не е баш така.Срещу Славия и Локото-кротки и безпроблемни...Кой плати?Търбуха или Гигов?
на 01.05.2014 г.
0
 
 
Правописните грешки ли ще си следим? Щото като ти гледам пунктуацията и интервалите, бих те посъветвал да запишеш едни интензивни курсове преди да се обявяваш за особено компетентен в тази област. Но признавам, не си проверявам коментарите особено задълбочено и се случва да допусна грешки. Нещо, от което не ме е срам. Знам, че всеки допуска такива. Поне преди да срещна теб го знаех. Ти знаеш как се пише "лумПен", все пак. И, моля Ви, координирайте си версиите. Първо бяхте отборът на Бургас, а ние бяхме шепа кретени. Заводско отборче. Селска лига, нали? Сега се оказа, че ние не сме отборът на Бургас, защото сме само с 20 човека повече от вас. Струва ми се, че си търсите повод, с който да се гордеете. Чесита победа! Не е ли достатъчно. Май не, нали? Защото не е важното дали ще направите 2 от 4. Не е важно дали ако изпаднете ще се върнете. Важното е, че на никой вече не му пука. А когато един отбор стигне до там, тогава идва момента феновете му да си зададат въпроса "Какво се обърка?". Вие, разбира се, нямате такива притеснения. Даже като гледам сега ще се окаже, че ние ще сме виновни ако изпаднете. Удоволствието е изцяло мое, пич. Чакай да предположа какъв ще е следващият ти ход. Може би въпрос относно това дали нямам личен живот и защо само вися пред компютъра да коментирам подобни теми? Човек като свърши с аргументите започва с нападки. Ако добавиш и един интензивен курс по реторика, заедно с този за пунктуацията, ще знаеш за в бъдеще.
-3
 
 
Юристе,който не може и лумПен да напише без правописна грешка,именно омразата ви ще ви изпрати в Б група.Защото сте идиоти,до които никой нормален няма да застане.Що за малоумие 220 човека да се пънат,че били повече от 200?Направо беше позеленял целия стадион.Море от зелени фенове...Правилно ви е казал човека.Помияри,които лазят пред Венци Търбуха..Бият ги като тъпани на сватба иначе ,Черномрец ще побеждавали....Ама друг път.Черноморец и да изпадне,пак ще се върне.Защото е Черноморец БУРГАС.Не отбор на завод...Останахте шепа кретени и все по-малко ще оставате...
0
 
 
...Единствено за съдията сме на едно мнение. Действително, ако беше мъж на място 5-6 човека от вашето подобие на отбор трябваше да изхвърчат с директни много тъмночервени картони. Не знам как не си го забелязал, не беше много трудно. Заинтересувай се като вътрешен какво са им давали преди мача.
на 01.05.2014 г.
+1
 
 
Глупава рибо. Не разбрали ,че играем на кръв срещу вас щото ви мразим ,а не за да угодим на тъпите шопи! К'во стана маняк ? Изпълнихте норматива с продадените мачове и почнахте да купувате ли ? Как от напълно провален сезон изведнъж взехте да биете с по 4 на нула? Клошаркс. Дали чичо Херо, Киряков и Събев не решиха да инвестирам някой лев в сигурни победи, вместо да се надяват на ония неориентиранте на терена. "Що не играете така срещу другите отбори? Що не направите така,че да не изпаднем?" СИНИ ЖЕНИ! Щото влязохме в "А" за да ви завлечем "Б" и да гледаме как на Събев му се спуква жлъчния мехур от яд! Ей заради т'ва! К'во стана бе? Къде беше целия град в подкрепа ? Що ви наместиха в секторите под козирките, а не в тези за гостуващите отбори ? Дали беше за да не изглеждате като 20 човека , а? Жалка история.
-3
 
 
Как е, мазути, сладки ли са косматите г*зове на Гигов и на бат Венци. Проверете дали сте им обрали хубаво барабошките. Да ви е сладко.
на 01.05.2014 г.
+1
 
 
Факти от мача :1. Целият стадион викаше "Зелени Боклуци" бяхме числено превъзхождани 1 към 10 от феновете на Черноморец...или не. Айде този факт е несигурен. Стоците сини фенове във форума ще се изкажат по него.2. Никога не съм казвал една лоша дума срещу Херо и неодобрявам нападките на нашата публика по негов адрес, но неочаквах, че ще го видя да се опитва неколкократно да провокира наши футболисти.Очевидно човекът с повече класа се оказа Златко Янков. За мен това дори е леко изненадващо предвид дългогодишният стаж на Димитров на тази позиця. Не му прави чест;3.Това, което направи онова човече Траян Траянов след втория гол на Черноморец заслужаваше жълт картон. Футболът е мъжка игра, в която няма място за женски изпъленения. Той показа, че е смотаняк.4. Пълна гаргара отстрана на МВР - Охранителна полиция с нашата публика. На всяка крачка бяхме проверявани !Вътре в стадиона ! . Беше ни обяснено, че нямаме право да излизаме от стадиона на полувремето ,защото така! На фона 7-ма лумбени от другата страна на стадиона, които се катериха по павилиончето и правиха опити да се качат на козирката, което не се оказа проблем за МИЛИЦИЯТА. То е нормално за сините, като нямаш собственическо чувство към един стадион да не ти пука какво ще трошиш по него.5. Съдията беше абсолютно лабилен. Идеален е за училищното първенсто по женски баскетбол. Само дето не беше с пакетче лепенки в джоба да ги лепи по коленцата на футболистите след като им продуха раничките. Ще стане страхотна майка от него. Уви! Мача - отровено го изтърва.6. Играхме срещу по-класен отбор, чийто собственик не крие, че е инвестирал милиони в него. Играхме срещу отбор изграждан с години от един от най-уважаните треньори в България. Играхме срещу отбор, на който БФС трябваше да даде 4 възможности за да се наложи над нас. / Каква перфектна идея на господин Михайлов да направи професионалното първенство чорбаджийско първенство /. Играхме финансово източени , всеки път с различни треньорски състави, всеки път все по-бедни и изтощени от домакински пътувания. Сянка на отминало величе. Последният фантом на някогашните Бургаски отбори. И въпреки това! За може би последен път! Онези момчета на терена накараха цялото спортно-техническо ръководство на Черноморец да се изпоти и под езиците и да се замисли много внимателно за арогатните си изказвания относно зеленият отбор. А момчетата и момичетата по трибуните накараха Събев и Киряков още един път да си припомнят какви Боклуци са! Защото футбол не се прави както се прави магазин. Във футбола има душа, уважание и традиция!Поклон пред онези на терена и онези на трибуните! Те доказаха,че в "заводското" отборче бие зелено сърце! А в Събевото отборче пералня центрофужи пари!П.П. На излизане от стадиона видях как някой набързо е заличил лика на Златко Янков измежду другите имените представители на Черноморец. И ми стана смешно. Посвещавам този мач на ФК Черноморец 1919 и ФК Нефтохимик 1986 - отборите, за които Златко Янков продължава да бъде легенда!
0
 
 
Форматът си е много добър, само че в редовните 26 кръга се наакаха да бутат софийските боклуци и да им е спокойничко. Гуд джоб бът бългериан е положението. Представете си от 8мия до последния разликата да беше да кажем 6-7 точки. То беше предварително планирано кои отбори да изпаднат и кои да останат , с изключение на Берое , които си имаха нужните точки. БГ футбола е пародия и се вижда по посещаемостта по стадионите, защото за разлика от неуредиците в страната ни, където щем не щем търпим и данъци плащаме и траем, посещението на стадиона не е задължително, още повече че 5 лева вчера билет за 2 изпадащи отбора си е кощунсвто , когато хората имат избор те си показват тежката присъда
+1
 
 
Дерби хахха пълен фарс.Всичко беше ясно за мача,но така поне онези мизерници от докУ и слаБия които само това знаят да нареждат мачове ще треперят.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: