Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Херо: Ще разкрия кой урежда мачове
Автор: Екип Burgas24.bg 19:55 / 03.05.2014Коментари (1)2241
©
Войната по оста Черноморец - Славия се разпалва с всеки изминал ден. Треньорът на бургазлии Димитър Димитров се закани да разкрие много подробности за уредени мачове след края на сезона, като не подмина и думите на Венцеслав Стефанов, който го нарече "честния" по-рано през седмицата.

Огорчен от изказването на президента на Славия днес, 3 май, Димитър Димитров призна, че е безочие да се говори за честност ако отборът не играе феърплей. "Феърпей в тази седмица играят само Берое и Черноморец. Всички останали мачове са далеч от това, да не говоря за по-долни и гнусни неща", каза Херо пред TV7.

Специалистът заяви че има какво да каже на футболната общественост и да посочи конкретни факти за уреждане на мачове, но след края на първенството. "Много мои приятели ми казват, че няма смисъл да се боря срещу вятърни мелници, но ще се опитвам докато имам сили. Дали ще успея вече... Имам и страшно много проблеми и вътрешни, знаете какви са. Опитвам максимално да мотивирам играчите да излязат и да играят мачове. Нещата са много тежки и сега да обръщам внимание на един Венци Стефанов, който говори само гадни и неприятни неща, които нямат нищо общо с истината, ми е обидно", добави Димитров.

В неделя от 17:15 ч. Черноморец приема Берое в мач от 37-ия кръг на "А" група.

Още по темата: общо новини по темата: 8
08.05.2014
08.05.2014
08.05.2014
08.05.2014
08.05.2014
08.05.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма човек, който да вярва, че Херо през годините не е бил част от всички възможни комбинации, договорености и уреждания на срещи в нашия футбол. Доста му е късно да се прави на борец за справедливост. Отделно, повече от очевиден е натиска, който оказва на съдиите всеки мач и как няколко победи напоследък дойдоха точно след волно или неволно съдийско рамо. Херо е старо куче, знае как се работи, за да се печели, използва системата, но го е яд, че има и по-добри от него. Това е целият проблем. Не е проблем, когато хванеш съдията и двама-трима играчи, за да нямаш неприятности с Нефтохимик, но когато Славия и Локомотив се разберат е проблем. Е, не става твоите измами да са хитринки, а измамите на другите да са престъпления. Футбола ни е блато, а Херо е част и винаги е бил част от това блато. Без блатото той ще е просто един застаряващ треньор с ограничени възможности и сериозни психични отклонения. Такъв елемент като Херо може да вирее само в блатото на родния футбол. Затова и нищо няма да каже след края на сезона. Само плаши гаргите, защото този път е от прекараната страна, а няма доблестта да си признае, че са го изиграли в неговата игра - на договорки, "хващане" на играчи, "наши" съдии и т.н. А истината е проста - всички стари кучета играят долната игра, а накрая който плаща най-малко губи. Честито Херо!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: