Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Боби Михайлов погна Херо
Автор: Екип Burgas24.bg 17:31 / 03.06.2014Коментари (4)1180
© Burgas24.bg
Президентът на БФС Борислав Михайлов погна бившия наставник на Черноморец Димитър Димитров-Херо заради аферата с уредени футболни срещи в "А" група.

"Искам да кажа по повод информацията, че УЕФА проверява българския футбол, че няма такова нещо. Ще проверяваме Херо за интервю, което е стигнало до УЕФА".

"Наистина има сигнали от УЕФА, всички са пратени до компетентните органи, но няма резултат. Имаме двама човека, които работят по тази проблематика и са платени от УЕФА. Надявам се Херо да каже всичко, което знае. Ще е полезно за всички", съобщи Борислав Михайлов след заседанието на Изпълкома.

 


Още по темата: общо новини по темата: 3
04.06.2014
02.06.2014
01.06.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Перука, докато не направим едно шествие като уефски и сесека до сградата на БФС май няма да се кротните, то не бяха наказания, то не бяха съдийски грешки в наш ущърб и т.н., но този път, ако дойдем няма да са само димки, факли и бомбички? ТИ РЕШАВАШ !!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.06.2014 г.
+22
 
 
Михайлов, отговори на следните въпроси около скандалната среща България - Естония 2:2, уредена с твое "съдействие": 1. Рекламните пана около терена бяха покрити в бяло - приходите за организаторите са 0 евро. 2. ТВ права - мачът не се предава от национална телевизия, а от кабеларка, което значително намалява приходите. 3. Продажба на билети - на мача имаше не повече от 200 запалянковци. В това число са включени играчите на ЦСКА, Славия и Локо Сф, които бяха на трибуните. 4. Контролата България - Естония е организирана от руснак чрез тайландска агенция. Кажи колко кинти глътна от цялата тая манипулация?! Направи всичко възможно да прекратиш разследването с помощта на твоя "верен" приятел Платини. И друго - кажи, че беше на опашката да купиш 7 дка дюни в Несебър! Б е з с р а м н и к ! Иначе, за танцьорските ти възможности знаем, няма нужда да казваш.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: