Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Чудовищен скандал прекрати Сърбия - Албания
Автор: Екип Burgas24.bg 12:17 / 15.10.2014Коментари (12)1015
©
Чудовищен скандал прекрати евроквалификацията между Сърбия и Албания в Белград. Двубоят, който се определяше като кошмарен за УЕФА, напълно оправда лошите очаквания.

В края на първото полувреме при резултат 0:0 над стадиона прелетя дрон с окачено на него знаме с картата на Велика Албания и ликовете на основателя на съвременната албанска държава Исмаил Кемали и известния националист Иса Болетини. Играта спря, а публиката на стадиона на Партизан полудя.

Стефан Митрович хвана знамето и се опита да го скрие, но моментално няколко футболисти на Албания му налетяха. Намесиха се и останалите футболисти.

От трибуните полетяха предмети, а фенове нахлуха на терена. Албанците се прибраха в съблекалнята под канонада от предмети и така и не се появиха повече от съображения за сигурност. Едва след полунощ албанската делегация

напусна стадиона, ескортирана от 300 полицаи, за да се избегне саморазправа с побеснелите фенове.

Сръбската полиция арестува брата на албанския премиер Еди Рама - Олси, по подозрение, че именно той е управлявал безпилотния самолет от ВИП-ложата. Той е извадил американския си паспорт и е крещял на полицаите, че нищо не могат да му направят. В крайна сметка обаче той и придружителите му са напуснали Сърбия с чартър, тъй като заради стачката на белградските адвокати не е било възможно да му се осигури съдебна защита.

Това е поредният инцидент по стадионите на Балканите в евроквалификациите. Фитилът беше запален в София, продължи да гори в Букурещ и експлодира в Белград. Инцидентите в сръбската столица може и да са политически мотивирани, тъй като съвпадат с посещението на руския президент Владимир Путин на 16 октомври.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Браво на сърбите, че свалиха самолета на албанските мангусти. Колкото по-прост е един народ, толкова по-нагъл става. Не мога да си обясня какъв дебил трябва да си, за да развяваш албанско знаме насред стадион в Белград пълен с 30000 сърби. Добре че албанците са излезли живи от стадиона.
+9
 
 
Да извадят шиптърите от квалификациите!
+10
 
 
Албанската наглост е платена от секретна служба на САЩ! Няма друго обяснение.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: