Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Има разпитани настоящи футболисти на Локо Пд за "черно тото"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:39 / 10.12.2014Коментари (15)988
© Burgas24.bg
Настоящите футболисти на Локомотив Пловдив - Мартин Камбуров и Георги Вълчев също са на разпит в полицията във връзка с операцията на органите на реда за "черното тото".

Централният защитник на ЦСКА и бивш играч на "смърфовете" Александър Тунчев също е привикан да дава показания по скандала за "черното тото" заради мачове, в които е участвал в периода, когато е бил футболист на "черно-белите", предаде репортер на Блиц.

Според непотвърдена все още информация, разследващите притежавали запис, в който се чувало как Мартин Камбуров говори с брат си за футболни залози. Пак според мълвата - братът на Мартин притежавал букмейкърски пункт.

Йордан Господинов също е привикан на разпит в МВР. Сред даващите показания е и Йордан Тодоров. Съмненията върху него също падат заради периода периода, в който играеше за Локомотив Пловдив.

Очаква се, заради огромния скандал да бъдат привикани и футболни босове, като според Блиц първият от тях ще е доскорошният шеф на Локомотив Пловдив Константин Динев.


Още по темата: общо новини по темата: 27
17.12.2014
16.12.2014
15.12.2014
13.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
ФАКТ: ЧЕРНО-БЕЛИТЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ДОСЕГА В България, КОИТО РИСКУВАХМЕ ВСИЧКО И ИЗГОНИХМЕ ТОТО-ПРАСЕТО ДИНЕВ, ЗА ДА СПРЕМ ПОЗОРНИТЕ МАЧОВЕ ! Пловдив Е ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО И ИСТИНСКИ СПОРТ ! Ботев Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ КЛУБ ОФИЦИАЛНО САНКЦИОНИРАН ЗА УРЕДЕН МАЧ ОТ УЕФА...ТАКА ЧЕ СЕЛСКИТЕ ДПС МИРИЗЛИВЦИ ДА СИ ЧЕШАТ КАТУНАРСКИТЕ ФАНТАЗИИ У кУмАТИВУ !
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.12.2014 г.
+6
 
 
Утре разпитите продължават. Прокуратурата ще пита за испанската експедиция, започнала още на 2 януари, с пълни търбуси и за мачовете с предизвестен край! Дузпи, червени картони, изваждане на отбора и прекъсване на мач, точен резултат, и победа над класен отбор със съмнителен резултат. Да се готвят следващите тото-шаврантии.
+8
 
 
Лъснаха им задниците на черно-белите труженички.Отдавна беше ясно всичко. Тото к-***ата Локомотив разплака не малко букита с поредица мега изненади.Да се реже до кокъл,само така ще изплуваме от блатото.Буфери не ви желая гонене от групата,защото сте ни абонати в първенството,но това си заслужихте !
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Мартин Камбуров - Тото Императора!
на 10.12.2014 г.
-2
 
 
а папагалите да не се радват, че само те си знаят колко съмнителни мачове имат само тази година. Въобще цялата А група трябва да е в кюпа и ако ще арестуват за черно тото нека да гонят всички които са замесени. Солени глоби и наказания за виновните.
+4
 
 
НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ! ЧЕРНОБЯЛАТА ИДЕЯ Е НАД ВСИЧКО....
+6
 
 
Бъркате нещо,ората играят за по 700лв.за три месеца,и за наемателската религия.Се пак сми черно бяло симейство,ака сми бежанци.
+4
 
 
Първите арестувани са М. Камбуров и Й. Господинов.
+6
 
 
Локо и Тото! Та тези 2 думи са синоними!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: