Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бъдещият Нефтохимик пречупи Черноморец в дербито
Автор: Екип Burgas24.bg 18:45 / 08.03.2015Коментари (23)3371
©
Отборът на ПФК Бургас спечели с 2:0 градското дерби с Черноморец. Попаденията за бъдещия Нефтохимик отбелязаха Любомир Любенов (59 минута - дузпа) и Димитър Георгиев (68 минута). Воденият от Ангел Стойков тим бе горещо подкрепян от многобройна агитка с фенове на "шейховете".

Още в 6-ата минута Бургас можеше да поведе. Центриране от фаул на Мечев бе засечено с глава от Жеков. Вратарят на Черноморец Янко Георгиев улови топката с мъка, точно пред голлинията. След половин час игра Емануил Манев се озова сам срещу вратаря на Черноморец, но се засуети и топката му бе избита. Малко по-късно удар с глава на Величков не намери целта.

През второто полувреме Бургас натисна още в самото начало своите домакини. След 120 секунди игра през втората част, силен изстрел на Мечев бе спасен от Георгиев. Логичното се случи в 59-ата минута. Димитър Георгиев бе повален в наказателното поле на Черноморец и главният арбитър отсъди дузпа. Зад топката застана Любомир Любенов, който с прецизен удар откри резултата. В 68-ата минута самият Георгиев отбеляза гол, засичайки с глава центриране отляво. В 75-ата минута Георгиев можеше да направи резултата класически, но пропусна от чиста позиция. До края на двубоя възпитаниците на Ангел Стойков изпуснаха още няколко изгодни ситуации за гол.

Още по темата: общо новини по темата: 6
10.03.2015
09.03.2015
07.03.2015
06.03.2015
05.03.2015
04.03.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.03.2015 г.
+1
 
 
нека малко повече да се уважава името което са избрали спонсорите ФК БУРГАС и когато стане факт ОБЕДИНЕНИТО тагава да пишем Нефтофимик а не Бъдещия Нефтохимик защото до юни месец е много време
Aнонимен
на 09.03.2015 г.
-1
 
 
Абсент,превод ще трябва за не адекватният ти коментар.особенно в изречетието за порточана,стадиона,кражби и т.н.
на 09.03.2015 г.
+2
 
 
Лек , те дори сега, когато всички медии тръбят, а собствените им "благодетели"вече намекват, че ще има масово разпродаване на материалната база, не се сещат, че убитият им ПСФК е просто схема за пари. На господин Събев му предстои да си увеличи неимоверно авоарите, продавайки терени, стадиони и бази, за които освен да купи едни сини седалки, пръста си не мръдна.А тия ....кореняци...вместо да излязат на някакъв простест и да поискат от общината да се противопостави, като акционер в клуба, на продаването на спортни съоръжения, се занимават с това от къде сме селяни.Абе, като сте такива граждани, що играете на стадиона дето го строиха за нас? Порточана като краде парите от Нефтохима, що не му дойде да се наместим на Вашия стадион вместо да ремонтира оная съборетина в "Лазур" . Тогава къде бяхте? Защо като целия град ви обича безумно не се хванаха всички да ви дадат един стадион дето наистина принадлежи на Черноморец и никой няма претенции към него ? Абе вие, сини фенове милиони, били ли сте на стадион Черноморец въобще ? Аз съм фен на Нефтохимик от малък и май ми по-мъчно за стадиона на Черноморец, отколкото на най-дивите му ултраси. Опитвате се да спасите отбор, а всеки паметник на този отбор сте продали за жълти стотинки. Наистина ли ви е чудно, защо никой не идва на мачовете ви ?Миналата година ни дъвкахте за статистиките във футбол24.бг , тази се годреете ,че сте се събрали 80-100 човека на домакински мач, а за нас журналистите са преувеличавали и сме били всъщност под 200 ?Е как не ви стана тъжно за всичките глупости, дето ви идват на ум
+4
 
 
Събин Попов е най-голямата п*тка, държи се като сърдито момиченце, когато му кажеш истината. Стана смешен в Турболентност по Скат, когато обвиняваше Нефтохимик за всички неволи на Черноморец и това, че Общината помагала само на Нефтохимик. И аз да съм на Общината и аз така ще правя, по времето на Балъков се раздаваха по 10-15 хиляди евро заплати и бонуси - такъв отбор има ли нужда от помощ , а и ... къде са тези пари ? Къде се изпариха?
Aнонимен
на 09.03.2015 г.
+3
 
 
Насрани сте като п**ки, Е*ани сте като п**ки сядайте си на ебаните задници защото пак ще има разклатени зъби и декларация до кмета!!!! Цяла България и цял Бургас ви се подиграват 10 човека агитка, една маршрутка хора само по форумите сте велики на живо навеждате глани и после декларация до кмета! Наркомани на хероин !
Aнонимен
на 09.03.2015 г.
-2
 
 
То с такива селяци излиза ли се на глава. Неслучайно Бошнака смята да ги напуска.
Aнонимен
на 09.03.2015 г.
-4
 
 
Това всичко може да го напише само тъп мазут. Той за друго няма акъл. Тъп, по-тъп, най-тъп, мазут!!!!!
Aнонимен
на 08.03.2015 г.
-5
 
 
Баси ограничений простак,под мен.
Aнонимен
на 08.03.2015 г.
+5
 
 
НЕ ВСИЧКИ БУРГАСКИ ЖЕНИ СА ШАРАНИ, НО ВСИЧКИ ШАРАНИ СА ЖЕНИ И ЖАЛБАДЖИИ!
Aнонимен
на 08.03.2015 г.
+4
 
 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЛИЗНАЦИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: