Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черноморец няма да вземе лиценз
Автор: Екип Burgas24.bg 09:16 / 04.04.2015Коментари (9)2304
© Пресслужба Черноморец
Черноморец няма да вземе лиценз и ще бъде изхвърлен от професионалния футбол. Това заяви прокуристът на клуба Пламен Киряков пред временната комисия, натоварена от Общинския съвет да намери решение на заплетения казус, предаде агенция "Фар".

Вчера комисията проведе поредното си заседание, на което присъстваха трима от четиримата членове на Съвета на директорите - Георги Мицов, Мирослав Йорданов и Иван Цанев, представители на сдружение "Бъдеще за Черноморец", общински съветници, както и юристите на Денис Ершов Анна Попова и Мариана Брага.

Пред тях Киряков трябваше да хвърли повече яснота около финансовите бакии, в които е затънал клубът. След близо двучасово заседание, остри спорове и нападки за пореден път стана ясно, че положението не е никак розово и отборът е заплашен от изхвърляне при аматьорите.

До края на този месец "акулите" трябва да погасят задължения от 470 хиляди лева, в противен случай няма да вземат лиценз за Б група. Прокуристът на клуба предвеща черно бъдеще на бургаския клуб и отбеляза, че сега всичко е в ръцете на акционерите. На въпрос на един от общинските съветници - кой издържа Черноморец, Киряков отговори, че клубът кара на изпарения.

"Осъдени сме от ФИФА, трябва да намерим 470 хиляди лева до края на месеца, в противен случай клубът отива във В група. Това са дългове, свързани с трансферите на Борел, Кардозо, Педриня, Зайц - футболисти, докарани от Красимир Балъков. Ние не сме в състояние да платим тези дългове, поради което най-вероятно ще изпаднем във В група. Правя всичко възможно отборът да съществува, мога да се оттегля във всеки един момент", заяви Киряков.

По неговите думи общите задълженията на ПСФК Черноморец към момента надхвърлят 30 млн. лева. Сред тях са около 1 млн. лева неплатена такса смет към Община Бургас, дългове към държавата, към "Пума България", към бившия член на Съвета на директорите на клуба Атанас Пайташев и близо 15 милиона задължения към фирмите на Митко Събев.

Следващото заседание на комисията е насрочено за 17-и април, като на него се очаква да присъства и председателят на Съвета на директорите Митко Събев.

Още по темата: общо новини по темата: 38
04.05.2015
30.04.2015
28.04.2015
24.04.2015
22.04.2015
15.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 04.04.2015 г.
0
 
 
Айде сега Събев да вземе лиценза на ФК Бургас и да почне наново. От любов към футбола . От любов към стадионите прави чудеса, да видим ся к'во ще направи от любов към "истинския отбор на Бургас". К'во стана клошаркс ? За кога са протестите ? Или още подкрепяте ръководството си ?
Aнонимен
на 04.04.2015 г.
-1
 
 
Ако бяха слушали кво говори арменчето К.Дадурян от Скат-а нямаше да я опапат сега.
Aнонимен
на 04.04.2015 г.
-1
 
 
ЗАКРИВАй КОМЛУКА!!! дечо пуфо сача шопа велико близначките върбан цацата божо са Жени и Жалбаджии...ооооредяяяха зъбите на пуфо дееечо взеее си час за ортопед винаги ше газиме комлукаааа даааже и под името Бургаааас.... ШАРАНИ Ш'ВИ ПРЪСНИМ ХАЛКИТЕЕЕЕЕ
Aнонимен
на 04.04.2015 г.
+1
 
 
Закривай , Бургас е зелен . Само нафта оле.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: