Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Комисията за Черноморец притисна Пламен Киряков в ъгъла
Автор: Екип Burgas24.bg 16:48 / 21.04.2015Коментари (1)2864
"Лично аз смятам, че не би трябвало да пристъпваме към прехвърляне на акциите на "Петрол Холдинг" преди да сме видели реалното състояние на клуба и какви са подводните камъни. Това заяви за Burgas24.bg един от членовете на комисията за спасението на Черноморец Константин Бачийски.

"Ако ние вземем акциите с едни 30 милиона задължения, може да се окаже, че по никакъв начин не се решава проблема. Дружеството може да мине през съдия-изпълнител и кредиторите по един или друг начин да разпродадат активите. Това е един от възможните варианти, който обаче не мога да кажа, дали е добър или лош, докато не видим самите задължения. Прехвърлянето на акциите не е панацея, това е нож с две остриета. Само по себе си може да е полезно, но може да е и много по-вредно от самата ситуация", коментира общинският съветник.

Членовете на временната комисия, ангажирана с казуса Черноморец заподозряха умишлено укриване на документи и се заканиха да изискат необходимата документация по съдебен ред.

"Дали сме още една седмица отсрочка, ръководството на клуба да предостави тези документи, тъй като до момента те липсват. Става въпрос за основните кредити, които са теглени, техния размер, датата на възникване, датата на падеж на тези кредити и реално договорите, по които те са взети. Отделно искахме да видим решенията, които са взимани последните години, договорите за наем, за цесии, защото се оказа, че доста от задълженията са прехвърляни от едно лице на друго. Поискахме и много други такива финансови документи, без които ние не можем да разберем реално какво е състоянието на клуба, защо се е случило и как може да бъде решено като проблем. В момента се казва - дълговете са над 30 милиона, но към кого, колко, защо - все още не сме видели точни документи. А ние няма как да вземем някакво разумно решение без да знаем какви са фактите", каза Бачийски.

Той отбеляза, че на този етап не иска да допусне, че документацията се укрива умишлено, но съвсем не изключва и тази възможност. Бачийски се закани да отиде на място, на стадион "Лазур", за да получи необходимата информация, и ако тя му бъде отказана, изрази готовност да се обърне към съда.


 

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.11.2018
16.07.2016
28.04.2015
24.04.2015
16.04.2015
24.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.04.2015 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: