Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Акулите" ще се опитат да откраднат точки в Пловдив
Автор: Екип Burgas24.bg 08:05 / 16.08.2008Коментари (0)911
© Burgas24.bg
Локомотив Пловдив ще гони първа победа над Черноморец Бургас, които от своя страна ще дадат всичко от себе си, за да откраднат няколко точки в Пловдив. "Акулите", които влезнаха миналата година в "А" група, постигнаха една победа и едно равенство през изминалия шампионат. В миналото Локомотив и Черноморец са играли интересни и запомнящи се мачове, но срещу новите "акули", с които са играли само два мача, "смърфовете" не са постигали победа.

Срещата през есента край морето завърши 1:0 за Черноморец Бургас, като единственото попадение падна в самия край на мача - 88-ата минута, а негов автор бе Георги Божилов. На "реванша" в Пловдив "смърфовете" записаха равенство, като имаха по-добри шансове за победа, но ги пропиляха. Даксон Да Силва бе открил резултата с техничен удар от границата на наказателното поле, но в средата на второто полувреме след неразбирателство в защитата опитния Пламен Крумов изравни.

В днешния мач Локомотив ще гони победа на всяка цена, след като не успя да вземе трите точки в Сливен. Ранният допуснат гол тогава им попречи да развият мача и "черно-белите" успяха да достигнат само до хикс. Сега старши-треньорът на пловдивчани Драган Канатларовски се закани, че няма да допуснат същата грешка и ще запазят вратата си суха в началните минути. Лек проблем за това може да е липсата на Мартин Сечков в защита, който е с подут глезен. Ще го замести новото попълнение от Спартак Пловдив Людмил Николов, който ще направи и дебют за тима като титуляр. Даксон Да Силва също ще изиграе първия си мач за новия сезон, след като пропусна първата среща, поради нарушена физическа подготовка. Искрен Писаров получи червен картон в Сливен и ще пропусне днешния мач.

Черноморец Бургас също нямат големи кадрови проблеми. Най-сериозните имена, които не заминаха за Пловдив са Атанас Фиданин, Костадин Дяков и авторът на победното попадение в срещата между двата тима преди година - Георги Божилов. Халфовете Марсио Нуньо и Марин Петров бяха под въпрос след леки травми, но бяха включени в групата за мача от старши-треньорът Димитър Димитров - Херо. Срещата е от 18:00 на стадион "Локомотив".

09.04.2008 Локомотив - Черноморец Бургас 1:1
06.10.2007 Черноморец Бургас - Локомотив 1:0

Още по темата: общо новини по темата: 4
16.08.2008
15.08.2008
14.08.2008
13.08.2008






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: