Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Патриотите слагат ръка на бъдещия стадион "Нефтохимик"
Автор: Екип Burgas24.bg 18:58 / 11.05.2015Коментари (3)2949
© Burgas24.bg
Когато баща ми беше треньор по футбол на Нефтохимик и аз съм ходил по цяла България и съм крещял за Нефтохимик, тези фенове още си играеха под масата с камиончета. Това заяви за Burgas24.bg общинският съветник от НФСБ Ангел Божидаров, който предлага вместо обещаното съоръжение за "шейховете" в "Славейков" да бъде издигнат увеселителен парк. Докладната е входирана от групата на патриотите и ще бъде обсъждана на следващата сесия на общинския съвет.

"Този стадион на никого не пречи, просто когато имате четири тренировъчни игрища на "Черноморец" плюс едно главно - идеално ремонтирани с пари на УЕФА заради Европейското по футбол. Няма нужда от още едно тренировъчно игрище. Това не е насочено по никакъв начин срещу Нефтохимик, опазил Господ. Още преди 3-4 месеца говорих с Николай Тодоров и още тогава му казах, че ние ще си вземем стадион "Черноморец" и там ще играят и двата отбора докато си вземем и "Лазур", разясни Божидаров.

Той разкри, че първата докладна, която ще внесе НФСБ през ноември при новия общински съвет е отчуждаване на стадион "Черноморец". Божидаров добави, че няма нищо против изграждането на закрит басейн в "Славейков", но останалото трябва да бъде превърнато в увеселителен парк.

"Не удрям по никого, аз мисля за град Бургас, а не само за едни фенове на Нефтохимик. Не съм нито за Черноморец, нито за Нефтохимик, аз мисля за град Бургас. Не ми вкарвайте думи в устата. Когато баща ми беше треньор по футбол на Нефтохимик и аз съм ходил по цяла България и съм крещял за Нефтохимик, тези фенове още си играеха под масата с камиончета. 

Така че на мен да ми говорят за Нефтохимик е малко неудачно. Никой не е против феновете на Нефтохимик, казах - ще играят на стадион "Черноморец", няма да разхищаваме пари за още един стадион. Като не искат да играят на "Черноморец", да играят в Долно Езерово или в Българово. Извинявайте, ама това вече са капризи!", отсече Божидаров.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.05.2015 г.
0
 
 
Кой от кога и колко голям фен на Нефтохимик е, ми е любимата тема. Само у нас тази информация, би следвало да води до неподозирана палитра от допълнителни права....за най-старите и най-големите.... като например да държиш сметка на непознати какво правят на мач на отбора ...или примерно да искаш направата на увеселителен парк, там където общината е решила да прави тренировъчен център, а би трябвало да има ШИБАН ПЛУВЕН КЛУБ!Очевдино след като всички се насраха с Черноморец, сега е ред да повторят с Нефтохимик.
0
 
 
някой да им го каже в прав текст на тези олигофрени
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: