Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Митко Събев: Дори да сме извън тази земя, футболът в Бургас ще го има
Автор: Екип Burgas24.bg 18:21 / 19.05.2015Коментари (1)2763
Дори да сме извън тази земя, футболът в Бургас ще го има и Черноморец ще съществува! Това философско заключение направи председателят на Съвета на директорите в ПСФК Черноморец Митко Събев, предаде репортер на Burgas24.bg.

Днес старият борд седна на една маса с бъдещия Съвет на директорите, за да обсъди бъдещето на футболния клуб и актуалните въпроси, свързани с неговото управление. На срещата присъстваха всички членове на досегашния управителен съвет в лицето на Георги Мицов, Мирослав Йорданов и Иван Цанев, както и хората, които по всяка вероятност ще поемат щафетата - Еролин Кючуков, Тома Томов, Иван Притъргов и Васил Стоянов. Изненадващо се появи и общинският съветник Йордан Георгиев, който преди няколко седмици издигна кандидатурата на Кючуков за нов изпълнителен директор.

"Опитваме се да дадем решения, как да организираме нещата, че занапред да няма риск за футбола. Има два-три варианта. Единият касае община Бургас, другият - инициативния комитет за спасяване на Черноморец. Потвърдих пред всички, че и занапред ще помагам на футбола. Не е ясно с каква сума, нито пък какъв ще е бюджетът. Все пак, при нова организация може да се окаже, че няма да има нужда от мен", каза Събев след срещата.

На въпрос на Burgas24.bg той заяви, че не се очертава да купи ПСФК Черноморец, каквото желание бе декларирал на последната среща, тъй като никой не е дал индикации, че го продава. Същевременно бизнесменът не уточни при какви условия би отписал дълговете, които има клубът към него.

"Нека да видим готови варианти за бъдещето на Черноморец и тогава ще се прецени. Когато създадем условията да има футбол, да няма риск от това кой на кого какво дължи. Със сигурност може да се каже, че Черноморец ще продължи да съществува.

Дори ние да сме извън тази земя, футболът в Бургас ще го има и Черноморец ще го има. Това не зависи от нас", каза още Митко Събев.

Това не е последната среща на двете страни. Старият и новият борд ще се съберат отново следващия понеделник с готови решения.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 19.05.2015 г.
-1
 
 
Ей бат Митко, голям си. Може, занапред да помагаш на футбола със ....например.... сума близка до тази, с която се облагодетелства на гърба на Нефтохимик и използвайки името и миналото на Черноморец?От друга страна, ако ти е много винаги можеш да даваш стадиона под наем за 12 000 лева на мач. Само да останат отбори все ще има заинтересувани.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: