Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Олимпийската шампионка Румяна Нейкова засади кедър в спортната алея на славата в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 13:22 / 27.08.2008Коментари (0)1023
© Burgas24.bg
Олимпийската шампионка на България от Пекин Румяна Нейкова и нейният треньор и съпруг Свилен Нейков засадиха атлантически кедър в Алеята на спортната слава в хотелски комплекс „Хризантема" в Слънчев бряг. Те пожелаха така, както израства дръвчето, да израстват и нови български олимпийски шампиони.

Тази алея бе открита с първото засадено дръвче от световната легенда в колоезденето Еди Меркс и досега там присъстваха имената само на чуждестранни спортисти.

Румяна и Свилен Нейкови, заедно с двамата си синове- 2-годишният Марио и 7-годишният Емил, са на възстановителна почивка в хотелски комплекс „Хризантема" в Слънчев бряг по покана на хотела.

Това е първата ни истинска почивка от много години насам и се чувстваме чудесно, мястото и условията са страхотни, сподели Румяна Нейкова. Тя уточни, че между плажа и ваканционния отдих, продължава да поддържа форма във фитнесзалата на хотелския комплекс. „Не можах да гледам закриването на олимпиадата, бях на плажа"-призна с усмивка шампионката на импровизиран брифинг вчера във фоаето на хотел „Хризантема" с местни журналисти и спортни фенове, които бяха узнали за местопребиваването на шампионката и пристигнаха да я поздравят.

„Приятно сме изненадани,че дори между множеството чужденци, хората навсякъде ни разпознават и ни поздравяват, всички са много мили с нас и ни карат да
© Burgas24.bg
се чувстваме щастливи. Изключително топло ни посрещнаха в хотел „Хризантема" и тук разполагаме с пълни условия за възстановителна почивка"- казаха Румяна и Свилен. Те уточниха, че тази едноседмична почивка е единственият отдих, който са си позволили. Предстои участието на Румяна в Европейското първенство в Атина от 19 септември, където тя ще се състезава в двойка скул.

„Имайки предвид натоварената програма на шампионското семейство, постарахме се да им предоставим пълен релакс като истински туристи, без да им отнемаме никакво време с допълнителни ангажименти или официални срещи"-отбеляза изпълнителният директор на „Слънчев бряг хотел холдингс" АД Пейко Янков, който е общински съветник и член на Комисията по туризъм и спорт в Общински съвет Несебър.

„Всеки един от нас спортистите даде максималното от себе си на тази олиппиада. Считам, че трябва да сме доволни от българското представяне. Такова, каквото е състоянието и стандарта на държавата ни, такова е състоянието и на българския спорт. Класирането не може да бъде по-различно от реалните възможности на България"- с тези думи Румяна Нейкова изрази своето мнение за представянето на олимпийския ни отбор в Пекин. „Географията на спорта се разширява страхотно, вече много повече страни участват в олимпиадата и този факт, трябва да се отчита от всички"-допълни Свилен Нейков.
Още по темата: общо новини по темата: 14
09.09.2008
28.08.2008
27.08.2008
24.08.2008
20.08.2008
19.08.2008
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: