Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Депутатът Костадин Марков – последната надежда за закъсалия Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 13:18 / 08.07.2015Коментари (2)3548
© Burgas24.bg
Депутатът от Реформаторския блок Костадин Марков е последната надежда за закъсалия Черноморец Бургас. Народният избраник, който е бивш зам.-кмет на Бургас и един от най-известните привърженици на "акулите", се е ангажирал да осигури подкрепа през държавни фирми за любимия си тим, научи Burgas24.bg.

Марков вече е разговарял с икономическия министър Божидар Лукарски. Ще се търсят варианти някоя от над 300-те фирми с държавно участие под шапката на Министерството на икономиката да се включи в издръжката на футболния клуб. За "В" група не е нужен голям ресурс и клубът ще сколаса, ако отнякъде намери и 150-200 хил.лв. Това не би трябвало да е пречка за държавата, след като чрез "Мини Марица Изток" години наред се издържа Берое.

Ако Костадин Марков обаче не успее, то Черноморец със сигурност отива в историята. По информация на Burgas24.bg Еролин Кючуков, който бе един от вариантите за изпълнителен директор е разговарял с прокуриста на клуба Пламен Киряков. Босът на "акулите" е потвърдил мрачната развръзка, която ние прогнозирахме още преди седмица, че Черноморец отива в небитието. Въпреки многобройните срещи, проведени между акционерите и сдружение "Бъдеще за Черноморец", по всичко изглежда, че трудно ще се стигне до консенсус.

Община Бургас няма ресурс да финансира участието на "акулите" във В група, а предложението на Митко Събев за създаване на нов ОФК бе категорично отхвърлено. Единствено представителите на "Бъдеще за Черноморец" продължават да упорстват и да търсят изход за справяне със ситуацията.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много добре знаете, че създаване на ОФК като дружество в което да се отдели само спортната дейност от АД то не е възможна, защо заблуждавате хората, че сте предлагали добър вариант? Черноморец няма да изчезне, най- много да изчезне ПСФК, но ако Събев има добри намерения, има и друг вариант, само дето трябва да се съгласи на него. Най е лесно на хора докарали Черноморец до толкова задължения и погром да обвиняват други хора, че са виновни. Вчера Мицов страдаше , че някой щял да харчи Общински пари, е сети се да оплаква Община Бургас, след като я навря в такива дългове.
на 08.07.2015 г.
0
 
 
Абе няма ли да започне някакво съдебно преследване срещу Киряков, най-накрая ? Този колко АД-та докара до фалит, в качеството си на изпълнителен директор ? Това, че никой от собствениците на тези дружества няма претенции срещу него не е ли най-явния сигнал за наличието на финансови злоупотреби за органите на прокуратурата ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: