Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Акулите" взеха драматично морското дерби
Автор: Екип Burgas24.bg 20:26 / 31.08.2008Коментари (0)989
© Impact Press Group
Черноморец Бургас взе драматична победа срещу Черно Море в морското дерби на 4-ия кръг в "А" група. "Акулите" надделяха над най-добре представящият се български тим в Европа с 1:0 с гол в последните минути от дузпа.

През първото полувреме двата отбора играха малко по-спокойно и пробваха повече далечни удари. Юруков от Черно Море и Мишел Платини от "акулите" отправиха по-опасните изстрели, но нямаха късмет. Най-интересната ситуация бе малко преди почивката, когато Илиев от варненци стреля ефектно със задна ножица, но Владислав Стоянов изби със страхотен рефлекс в горната греда и спаси тима си.

Второто полувреме също започна спокойно и двата тима се разиграха чак в последните 20 минути. Дебютантът Стоимирович имаше шанс да открие резултата в 70-ата минута, но ударът на сръбският футболист отиде в аут. В ответната атака Георги Андонов можеше да открие за домакините, но отново Владислав Стоянов се намеси добре след далечният удар на нападателят на Черно Море.

Десет минути преди края бе и най-чистото положение за Черноморец Бургас, когато след разбъркване на два пъти Екундайо Джайеоба и Марсио Нуньо можеха да вкарат от близко разстояние, но Дайо се забави с удара, а Марсио стреля покрай гредата.

В 84-ата минута бе и развръзката в мача. Ванчо Траянов бе съборен в наказателното поле и главният рефер Станислав Тодоров посочи бялата точка. Зад топката застана Марин Петров, който не се поколеба и вкара победния гол. Опитите за изравняване на резултаат в края на мача от Александър Александров - Алекс и Илиев бяха неуспешни и така "акулите" се прибират в Бургас с 3 точки.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Балкан поведе в полуфиналната серия с Черноморец в НБЛ
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: