Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Строежът на футболната база в "Славейков" стартира до края на годината
Автор: Екип Burgas24.bg 15:57 / 09.09.2015Коментари (0)2123
© Neftochimik
Строежът на футболната база в "Славейков" ще стартира до края на годината. Това съобщи изпълнителният директор на Нефтохимик Николай Тодоров пред клубния сайт на тима. Цялото ръководство призовава привържениците да повярват на тима и се надява на подкрепа в оставащите мачове.

"В момента текат последни организационни неща по подготовката на строителството на спортния комплекс. Отлично знаете, че до терена ще има и басейн, който реално ще е основната част на комплекса. Изграждането на терен, предназначен за ползване от Нефтохимик, ще ни помогне много. На него ще можем да играем както официални срещи от всички възрастови групи, така и да допускаме да се тренира от всички деца в школата. Това ще е голям плюс за нас, защото вече 7-8 години, това ни е основен проблем", коментира шефът на "зелените". 

Тодоров говори и за бъдещите мачове на тима.

"Отборът започна трудно, но това ни мотивира още повече. Искам да Ви уверя, че всички в клуба работим само в една посока - клубът да навакса пропуските от началото на сезона. От името на цялото ръководство искаме да благодарим на всички наши фенове за подкрепата до момента. Надяваме се, че в неделя срещу дубъла на Лудогорец, те ще ни помогнат да се върнем на верния път, като завоюваме 3 точки. Вижда се израстване в играта след назначението на Атанасов и всички вярваме в победата. Надявам се това да повлияе на хората и на мачовете да започнат да идват и повече зрители, които милеят за марката Нефтохимик", добави той.

Относно финансирането Тодоров каза: 

"В момента имаме добър бюджет за "Б" група, имаме стабилен гръб от партньори, като всеки помага според възможностите си. Принос за това има г-н Бошнаков. Той има отлично реноме, което помага страшно много на клуба. Марката Нефтохимик също е притегателна сила за партньорите в клуба. Всеки иска да помага на отбор с традиции, успехи и верни фенове".

По повод предстоящият жребий за Купата на България, изпълнителният директор на клуба, каза: 

"Не ние трябва да се притесняваме кой ще ни се падне, а противникът. Ще бъдем поставен отбор, което означава че ще бъдем гости в мача. Надяваме се, че ще бъдем подкрепени от солидна фенска маса. Нашите амбиции в турнира са да се стигне възможно по-далеч. Дано късметът да е с нас и да постигнем добри резултати тази година", завърши Николай Тодоров.
Още по темата: общо новини по темата: 16
11.05.2018
09.05.2018
26.04.2018
24.04.2018
23.04.2018
25.03.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: