Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Четирима контузени в Черноморец, искат отлагане на мача с Родопа за Купата
Автор: Екип Burgas24.bg 16:09 / 06.11.2008Коментари (0)627
© Пресслужба
След мача с Левски, няколко от футболистите на Димитър Димитров се оплакват от сериозни травми. Най-тежко е положението на бразилския централен нападател Дуду, който получи контузия и напусна принудително играта. Съмненията за спукана кост на подбедрицата не се оправдаха, но мястото е силно навехнато и футболиста ще се нуждае от поне седмица почивка. Това означава, че той ще пропусне гостуването на Славия в понеделник, както и мачът за Купата на България в Смолян.

С пресечен мускул след вчерашния двубой е и Борислав Стойчев. Защитникът получи травмата си още в 55-та минута след сблъсък с противников футболист, но стисна зъби и доигра мача, макар и да не бе напълно ефективен, поради болката, която изпитваше. Стойчев показа характер и помогна с каквото можа на съотборниците си, тъй като Иван Цветанов бе направил разрешените три смени още в началото на второто полувреме. Стойчев не тренира днес , а направи само възстановяване. Прогнозите и пред него са за десетдневно лечение и евентуално влизане в игра в следващия шампионатен кръг след две седмици.

С болки в корема след мача е Александър Стоимирович, който игра с леко разтежение на коремен мускул. Той също пропусна днешната тренировка и остава под въпрос за предстоящите двубои през седмицата. Четвъртият футболист, който също най-вероятно ще пропусне двата двубоя е Мишел Платини, при когото продължава лечението на бедрено разтежение получено в мача със Спартак Варна.

Тази сутрин в тренировката на отбора се включи Стефан Трайков, който вече е значително по-добре, но едва ли треньорите ще рискуват с включването му в групата за двата мача идната седмица.

Останалите футболисти направиха традиционното след мач възстановяване, а тренировката премина при отлично настроение. Все още наставникът Димитър Димитров не може да си обясни, защо през първата част отборът е изглеждал според самия него трагично, а през втората част е напомнил за себе си, макар и далеч от облика, който е показал в мачовете през последния месец. Според него неопитността и липсата на достатъчно самочувствие са оказали своето влияние в първата половина на двубоя, в която гостите от София доминираха.

В петък и събота отборът ще тренира по веднъж, а в неделя ще замине за столицата. След мача със Славия, Черноморец ще отпътува за Пловдив, където ще тренира през следващите два дни. В сряда „акулите" ще пътуват до Смолян, където ще останат до мача с Родопа.

От ръководството на тима изпратиха писмо до БФС с искане двубоят за Купата на страната с Родопа Смолян да бъде преместен с ден по-късно от обявеното и да се играе в четвъртък 13 ноември от 14.00 часа, поради изместения мач от първенството със Славия.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: