Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Черноморец Бургас излиза срещу Пирин със Стоимирович, Трайков и Платини
Автор: Екип Burgas24.bg 17:12 / 21.11.2008Коментари (0)857
© Пресслужба
Кадровите проблеми пред наставника на "акулите" Димитър Димитров намаляха след като трима от основните футболисти, вече са излекувани от контузиите, които ги преследваха в последните седмици.

Най-дълго от състава отсъства сърцатият Стефан Трайков, който получи неприятно разтежение в мача със „Спартак" Варна и пропусна повече от месец. Трайков вече е напълно възстановен и се очаква утре да излезе като титуляр за бургаския тим.

Александър Стоимирович вече не чувства болки в коремния мускул, които го извадиха от игра за двадесет дни. Нападателят прави много силен сезон със синия екип и неслучайно се превърна в един от най-следените играчи на „Черноморец Бургас" през есента. Не е изключено в мача срещу „Пирин" на трибуните на стадион Христо Ботев отново да има емисари, които следят изявите на играча под лупа, след силните му изяви през есента. Както е известно ръководството на „Черноморец Бургас" обяви цена от 1 200 000 евро за играча.

Мишел Платини също е в групата за мача с „Пирин" и има всички шансове да започне двубоя като титуляр. Той тренира на пълни обороти от средата на миналата седмица и според треньорския щаб няма да има проблеми да участва в мача.

Все пак двама от играчите, които също започваха като титуляри мачовете през сезона ще отсъстват от тимовия лист. Ванчо Траянов, който изигра пълни 90 минути и получи много добри отзиви за играта си в македонския национален отбор срещу Черна гора, има да изтърпява наказание от още един мач. Той обаче ще играе в последния есенен кръг срещу тима на „Вихрен" Сандански в Бургас. Не така стоят нещата с Дуду, който е аут до края на есента. Той получи силно навяхване на глезена в двубоя с „Левски" и ще трябва да почива поне още две седмици, преди да поднови пълноценни занимания.

Сутринта футболистите на Димитър Димитров направиха тренировка на стадиона в Кюстендил, като акцента падна върху отиграването на заучени и статични положения в двете фази - атака и защита.

Днес по обяд групата от 20 футболисти на „Черноморец Бургас" пристигна в Благоевград и се настани в хотел „Езерец". Там футболистите се засякоха с волейболния „Лукойл Нефтохимик", който играе в Дупница и пожелаха успех на съгражданите си. Бронзовите медалисти и носители на купата на България от своя страна пожелаха на футболистите, три точки в утрешния сблъсък с „Пирин" Благоевград.

Още по темата: общо новини по темата: 9
25.11.2008
24.11.2008
23.11.2008
23.11.2008
23.11.2008
22.11.2008
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: