Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
10 бивши армейци търсят своя реванш, ще го получат ли днес?
Автор: Екип Burgas24.bg 10:40 / 01.12.2016Коментари (0)1331
© Burgas24.bg
От лятото насам Нефтохимик се превърна в пристан за бивши кадри на ЦСКА. Към шейховете се присъединиха общо 10 треньори и играчи на червените, като почти всички те вдигнаха Купата на България през миналия сезон.

Още през лятото бяха привлечени вратарят Стоян Колев, бранителят Ангел Грънчов, нападателят Костадин Хазуров, както и офанзивният халф Румен Руменов, който бе взет под наем от армейците, а преди това бе дошъл в Борисовата градина от Литекс, припомня "Тема спорт". В Нефтохимик бе взет и вътрешният халф Николай Дюлгеров, който бе част от ЦСКА през пролетта на 2012 и есента на 2013 г.

В хода на сезона към тези 5 играчи се присъединиха крилото Станислав Маламов и опорният халф Йордан Йорданов, които бяха освободени от армейците в края на август. А в средата на септември Нефтохимик взе и бившия треньорски щаб на ЦСКА - Христо Янев и помощниците му Владимир Манчев и Ивайло Петров.

Дали обаче тези кадри могат да възродят Нафтата и да извадят отбора от кризата? До този момент кръвопреливането от "Армията" в Бургас не дава добри резултати. Янев посъбуди отбора след ужасния старт при Димчо Ненов, но все още Нефтохимик отстъпва видимо на почти всички съперници, а показателно за това бе крушението срещу Дунав миналия кръг. За скъсяването на дистанцията с останалите не помогна привличането на червения легион, нито дори подсилването с имена като Мариян Огнянов и Венцислав Христов.

Днес обаче бившите армейци имат добра възможност да се докажат срещу ЦСКА. И нищо чудно, ако откраднат нещо, това да се окаже повратен момент в сезона на Нефтохимик.

Двубоят от 16-ия кръг между "шейховете" и ЦСКА-София е от 17,30 часа на стадион "Лазур".

В последния кръг Момчил Цветанов наказа бившия си отбор, след като донесе точката на Верея на "Армията" (1:1). А сега още повече играчи, минали през Борисовата градина, ще опитат да се изявят.

Не всички обаче ще играят - Стоян Колев и Руменов почти сигурно ще останат на пейката, а Йордан Йорданов и Костадин Хазуров са контузени. Останалите обаче са на линия, ще са титуляри и ще търсят доказване точно срещу ЦСКА.

Победа над армейците ще даде и известно легитимиране на Христо Янев, на когото засега нещата не му се получават в Бургас и предпоследното място в класирането е красноречиво.
Още по темата: общо новини по темата: 7
02.12.2016
01.12.2016
01.12.2016
28.11.2016
28.11.2016
24.11.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: